Lasa-l sa treaca singur peste, daca nu accepta ajutorul nimenui. Tu il poti face sa vada lucrurile altfel, pentru orice s-ar intampla, sa fie optimist, nu il stresa sa iti spuna.
Daca nu isi doreste sa iti spuna ce se intampla cu el, nu mai insista!
Lasa-l pe el sa iti marturiseasca, atunci cand va considera ca e momentul potrivit.
Pana sa ajungeti acolo, ajuta-l sa uite chiar si pentru cateva minute de problemele lui. Il cunosti si stii cum sa-l abordezi! Pur si simplu, inveseleste-l.
Daca e deprimat lasa-l pana isi revine pentru ca trece si el prin momente grele poate un apropiat de-al lui e bolnav sau cv de genu
El este prea filozof pentru a-ti spune tie gandurile si neplacerile lui. Ar trebui lasat in pace, asa cativa ani, si in acest timp vezi-ti linistita de tineretea ta. El sa stea cu cainele lui!
Raspunsul tau este egal cu a lui neutrino (mie imi plac raspunsurile lui, la toate ii dau vot ).
Draga domnisoara (doamna daca nu mai esti domnisoara), daca iti pasa cu adevarat de iubitul tau, te urci frumos in autobuz si mergi pana la el sau faci un efort...nu stiu vezi tu, esti fata mare (cred, poate nu mai esti), nu-i spui nimic, doar il iei in brate, sa vada ca ii esti alaturi ca iti poate spune orice, atunci il poti intreba, daca nu vrea sa-ti spuna spune-i ceva de genul:"Nu vreau sa-ti fac si eu rau, dar daca nu ai incredere in mine incat sa ma lasi sa-ti fiu alaturi, care mai e rostul? Intr-o relatie nu trebuie sa existe sprijin reciproc?" Vrei sa-l ajuti? Fii langa el, oricare ar fi cauza, are nevoie de tine, dar nu stie cum sa-ti spuna.
Ori nu esti baiat, ori nu stiu. Una e sa nu bagi in seama, alta e sa vezi ca nu-si da interesul, chiar daca facem pe orgoliosii sau mai stiu eu ce, ne place sa ne "gadile" cineva atunci cand avem ceva, sa fim seriosi, baietii la durere si probleme sunt mai sensibili decat fetele, ne simtim mai vulnerabili pentru ca in general ne credem zmei. Daca fata de mai sus nu-si baga iubitul in seama acum si nu e langa el, dupa ce isi rezolva problemele va incepe cearta zicand ca nu a intereast-o ce are, ca nu se va putea baza pe ea etc etc.