Asculta-ti inima.O relatie reusita se obtine destul de rar si uneori cu multe eforturi. Doar tu iti poti da seama daca merita sa refaci relatia.
Nu conteaza ce a zis mama ta daca tu il iubesti atunci demonstreazo, nu lua in seama ce borbeste lumea ei sunt doar invidiosi pe fericirea voastra.
„ Intr.un fel el era exact asa cum vreau sa fie un baiat intr.o relatie, era perfect pentru mine, dar nu stiu daca aveam vreun sentiment pentru el."
===
Eu te-aș ruga să lași bietul copl în pace - tu nu îl vrei pentru că l-ai iubi, îl vrei pentru că nu te lasă maică-ta cu el; îl vrei pentru că prietenele ți-au spus că „ți se potrivește"; îl vrei pentru orice alt motiv decât dragostea.
Cu ce ți-a greșit?!?
Wtf. Nu-l iubesti. Deci de ce ti-ai pierde timpul cu el si mai ales, de ce l-ai face pe el sa-si piarda timpul cu tine, cand ar putea intalni o fata de care sa se indragosteasca si care sa fie indragostita de el?!?! Ca te simti tu singura huh?
Nu... Nu am vrut sa sune asa de rau. Mie imi place de el, cum am zis si mai sus. E baiatul perfect intr.o relatie, doar ca nu simt acel ceva o sa discut cu el. Multumesc mult