| eMiiau a întrebat:

Am si eu o problema. Am vorbit cu un baiat cam 3 saptamani si a ajuns sa imi placa foarte, foarte mult de el. Acum 3 saptamani ne-am certat si de atunci nu am mai vorbit deloc.As vrea sa ii trimit un mesaj si sa ii spun ca imi e dor de el dar parca imi e nu stiu cum adica imi e frica sa nu rada apoi de mine sau sa creada ca sunt vreo disperata...Ce sa fac? Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Xpressurself a răspuns:

Daca din vina ta v-ati certat atunci nu vei parea deloc disperata ca il cauti ci mai degraba matura pentru ca iti recunosti greseala chiar daca vorbeste cu fosta cum spui mai jos. spune-i ca-ti pare rau pentru greseala ta daca este cazul si asteapta sa vezi ce are de spus. daca era vina lui atunci nu ai ce sa faci. poate e mai bine asa fara el. un tip ranit de femei mi se pare ca are nevoie de mamica mai degraba decat de o iubita. insa tu stii mai bine situatia. nu te lua dupa mine. gandeste singura si decide. dar fa-o.

6 răspunsuri:
| xbewslovesblack a răspuns:

Daca cu adevarat iti este dor dc sa nu ii spui? Nu ai ce sa pierzi si daca nu incerci nu ai de unde sa stii ce o sa se intample.

| eMiiau explică (pentru xbewslovesblack):

Dar crezi ca mai are vreo importanta dupa 3 saptamani?

| qMoonShine a răspuns:

Păi nu știu, eu în locul tău aș aștepta. Băiatul trebuie să facă primul pas spre împăcare sau depinde de situație.Iar dacă nu face, înseamnă că nu îi pasăhappy

| corbulalbrosu a răspuns:

Niciodata nu poti sti ce este in mintea cuiva. S-ar putea ca sa se gandeasca si el exact la fel iar orgoliul lui nemasurat de "barbat" sa-l opreasca sa te caute pentru a nu pare ca el a cedat. Poti incerca sa faci tu acest pas deoarece nu ai nimic de pierdut deoarece nefacand nimic s-ar putea ca sa pierzi definitiv partida.Succes.

| eMiiau explică:

Am uitat sa mentionez ca imediat dupa ce ne-am certat am auzit de la colegul lui de clasa ca a inceput sa vorbesca cu fosta lui prietena. El mi-a povestit ca s-a despartit de ea pentru ca era prea indiferenta si il ranea si chestii din astea si acum vorbeste din nou cu ea? Mai are vreun rost sa incerc?

| Lawliet14 a răspuns (pentru eMiiau):

Trimite-i mesajul ala, un mesaj sincer, nu fii fraiera! Mai are rost sa incerci, da, tinand cont de conditii.