Daca din vina ta v-ati certat atunci nu vei parea deloc disperata ca il cauti ci mai degraba matura pentru ca iti recunosti greseala chiar daca vorbeste cu fosta cum spui mai jos. spune-i ca-ti pare rau pentru greseala ta daca este cazul si asteapta sa vezi ce are de spus. daca era vina lui atunci nu ai ce sa faci. poate e mai bine asa fara el. un tip ranit de femei mi se pare ca are nevoie de mamica mai degraba decat de o iubita. insa tu stii mai bine situatia. nu te lua dupa mine. gandeste singura si decide. dar fa-o.
Daca cu adevarat iti este dor dc sa nu ii spui? Nu ai ce sa pierzi si daca nu incerci nu ai de unde sa stii ce o sa se intample.
Păi nu știu, eu în locul tău aș aștepta. Băiatul trebuie să facă primul pas spre împăcare sau depinde de situație.Iar dacă nu face, înseamnă că nu îi pasă
Niciodata nu poti sti ce este in mintea cuiva. S-ar putea ca sa se gandeasca si el exact la fel iar orgoliul lui nemasurat de "barbat" sa-l opreasca sa te caute pentru a nu pare ca el a cedat. Poti incerca sa faci tu acest pas deoarece nu ai nimic de pierdut deoarece nefacand nimic s-ar putea ca sa pierzi definitiv partida.Succes.
Am uitat sa mentionez ca imediat dupa ce ne-am certat am auzit de la colegul lui de clasa ca a inceput sa vorbesca cu fosta lui prietena. El mi-a povestit ca s-a despartit de ea pentru ca era prea indiferenta si il ranea si chestii din astea si acum vorbeste din nou cu ea? Mai are vreun rost sa incerc?