| caravana a întrebat:

Am si eu o problema destul de mare. Iubesc o fata pe care o credeam minunata, am fost cu ea impreuna 3 luni apoi am ramas prieteni, eu inca o iubeam si o iubesc enorm si acum, trebuia sa vina sa ne intalnim si in ziua aceea nu mi-a mai raspuns la niciun sms telefon nimic. Apoi ne-am intalnit si a zis ceao si a plecat cu o prietena. Apoi a mers in sat (eram la tara) si s-a tot jucat cu unu de peacolo a fugit dupa el si din astea. Repet o iubesc enorm de mult si chiar chiar nu stiu ce am de facut in momentul acesta. Vreau un raspuns dau funda.

Răspuns Câştigător
| ClaRa94 a răspuns:

Pffuăăi.
Dacă ea face de-astea, nu te vrea sau aşteaptă ca tu să o recucereşti. Deci :
1) Vrea să te facă gelos.Şi apelează la alţi băieţi.
2) Vrea să te facă să înţelegi odată că nu mai însemni nimic pentru ea...
Acum, depinde de ceea ce o să facă in continuare. Sper că te-am ajutat cât de cât.

12 răspunsuri:
| alesiasaf a răspuns:

Probabil nu ai facut nimic si pur si simplu fata nu mai vrea sa fie cu tine. In plus, am impresia din ceea ce zici ca te si evita. Cel mai bine in situatia asta ar fi sa iti ocupi timpul cu altcineva(alta fata).

| 5123fsda a răspuns:

Deci sa inteleg ca nu ai mai mult de 15 ani nici tu nici ea daca "s-a jucat"!
Oricum eu cred ca ar trebui sa-i spui ce simti si sa te lamureasca daca te mai place sau nu mai vrea nimic!

| onasis1961 a răspuns:

Dacă ai fost cu e o perioadă şi acum te ignoră, Caută-ţi alta! Nu e de încredere! Primul venit, primul servit!

| mona a răspuns:

Fata se joaca cu sentimentele tala si mai bine las-o in pace daca nu vrei sa suferi

| neutrino a răspuns:

Daca iti face bine, o poti iubi mai departe.

| caravana explică:

Nu

| caravana explică (pentru ClaRa94):

Pai faza e alta... faza e ca ea tot tragea de mine si acum zice am si eu motivele mele... nu stiu sincer eu am 18 ani iar ea are 17 jumate. Dupa parerea ta are rost? sufar ca si un tampit dupa ea ca si un fraier si nu stiu ce sa fac sa nu mai sufar sau sa o uit.Am incercat crede-ma dar nu pot.Ce as putea face?

| caravana explică (pentru 5123fsda):

Eu am 18 ani ea are 17 ani. Sufar dupa ea.Nu i-am cerut sa mai fie cu mine, ci, pur si simplu sa ramanem prieteni si sa fie ok totul intre noi dar vb foarte foarte naspa cu mine. Am renuntat la tot pentru ea si acum cred ca imi iau teapa

| Liviucu a răspuns:

E cat se poate de simplu: tu o iubesti enorm dar ea te-a iubit cat negru sub unghie si poate nici atat. E doar una care-si traieste viata - asta daca e mica. Iar daca trece de 20, desi nu cred din ce-mi spui tu, atunci e perversa si nu poate avea o relatie stabila.
Deci, e o profitoare si tu nu ai nevoie de una ca ea. Capul sus si priveste spre alte zări ca sa-ti gasesti jumatatea potrivita. Hai, fugi sa fii cu alta fata si sa te vada nenorocita cum strangi in brate o alta ce te merita mai mult! Ai plecattt? happy

| caravana explică (pentru Liviucu):

mz mult frate mi-ai fost de mare ajutor, aii perfecta dreptate, asa a si fost.

| ClaRa94 a răspuns (pentru caravana):

Ea te-a iubit? Şi, părerea mea ar fi să încerci să pui un prieten să o întrebe dacă a ţinut şi dacă mai ţine la tine. Sau să o faci chiar tu. Şi eu fac de-astea când încă plac un băiat după ce ne-am despărţit.Îmi place să-l fac gelos şi să vină să mă recucerească. Deci, chiar trebuie să aflii dacă te mai place... Dacă şi-a bătut joc uit-o. Dacă ţine la tine chiar merită să lupţi în continuare. P.S. : Dacă doi foşti iubiţi au rămas prieteni, ori nu s-au iubit niciodată, ori încă se iubesc.

| Ping_Ningea_1979 a răspuns:

Daca iubirea inseamna suferinta....atunci nu iubesti, suferi! eu iti sugerez sa alegi sa iubesti.mergi mai departe...nu s-a terminat totul la o nestatornica.