anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am tot ezitat sa pun intrebarea asta aici, dar pur si simplu simt ca nu mai pot. Am fost cu un tip 2 luni, a fost totul bine, doar ca relatia noastra incepuse sa fie monotona. Adica mie mi se parea plictisitoare, nu stateam numai in casa, nu am iesit niciodata nicaieri. (mentionez ca nu e vorba despre faptul ca nu voia sa faca relatia publica, pentru ca toata lumea stia de noi). Si la un moment m-am suparat/enervat si i-am spus ca mi se pare ca in ultima vreme nu da doi bani pe mine, si ca daca tot e sa ma descarc, as vrea sa iesim undeva nu sa stam doar in casa. Si s-a suparat. Probabil ca l-am ranit..nu stiu ce sa zic, mama mi-a spus ca probabil tinea mult la mine si l-am ranit cand i-am zis ca nu da doi bani pe mine. Faza e ca el mi-a spus ca inca ma iubeste doar ca nu ma poate ierta. Si in ultima vreme a recunoscut ca nu stie ce e cu el, e foarte des nervos, e suparat. Ma rog, si-a cerut scuze pentru ce s-a intamplat, ca s-a terminat asa. dar simt ca inca ma iubeste, adica se vede. problema e ca as lupta sa ma ierte doar ca el urmeaza sa plece in strainatate, probabil peste vreo 2-3 luni. si sta un an. Doar ca pur si simplu nu pot renunta la el, simt ca nu trebuie sa ii dau drumul. Ma puteti ajuta cu un sfat? ce ar trebui sa fac? si fara mistouri va rog. Multumesc, funda garantata!

14 răspunsuri:
| Lexiiii a răspuns:

Scuze ca iti zic dar e cam copil. Nu ai facut ceva grav sa nu te ierte! Pur si simplu i-ai spus ce ai pe suflet si ce te deranjeaza, ceea ce mi-se pare normal. El nu a reactionat nromal, si nu te-a inteles.
Eu cred ca chestia cu "nu te iert" e numai un pretext sa nu va impacati. Pentru ca o sa plece in strainatate si o sa ii fie si lui greu si tie cu o relatie la distanta, asa ca o despartire ar fi mai bine. Trebuie sa vorbesti cu el, sa ii spui ca nu vrei sa il pierzi, ca este foarte important pentru tine. Du-te si spune-i lui ce ai scris si aici. Mult noroc

| neutrino a răspuns:

Tu ai avut dreptate si nu vad de ce sa-ti ceri scuze. Daca te doreste, vine el la tine, dar tu trebuie sa te gandesti daca ai nevoie de un astfel de "stapan".

| Cristiann25 a răspuns:

Incearca sa-l uiti ca va durea mult mai rau cand o sa plece si n-o sa-l mai vezi un an! Gaseste-ti un baiat de varsta ta care sa te merite si sa te faca fericita nu sa te tina in casa! Funda?

| InnocentLoovee a răspuns (pentru Lexiiii):

Hei, multumesc de sfat. Tocmai asta spuneam si eu, ca nu cred ca am omorat pe nimeni cu ce am facut, sa nu poata sa ma ierte. Cel mai probabil l-am ranit. i-am spus ce simt, si nu a zis nimic. Nu voiam sa insist. dar probabil o sa ii zic, sa clarificam lucrurile. Si eu cred ca chestia cu nu te iert e doar un pretext, ma gandeam ca o sa fie mult mai greu sa intretinem relatia la distanta, dar ma gandeam ca doar incerc sa ii caut scuze, si ca nu e asa.

| Eusebiu_Victor_1987 a răspuns:

Probabil el e nervos deoarece stie ca urmeaza sa plece si astfel prefera sa fiti despartiti de pe acum, decat sa suferi mai incolo. Cel mai bine ar fi sa discuti cu el pe tema asta, daca chiar I'll iubesti, spune-i ca o sa I'll astepti sau eventual intreaba daca e dispus sa reluati relatia cand se intoarce. Multa bafta!

| Azµre a răspuns:

Ți se pare. Dă-i drumul, el pleacă tu stai aici, sentimentele se vor stinge.

| mona a răspuns:

Nu esti vinovata cu nimic aici.lasa-l sa plece in strainatate sau unde vrea el si uita-l pentru ca nu a stiu sa te respecte si sa se comporte asa cum ar fi trebuit

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Poate tine la tine, dar nu te iubeste. Nu ai cum sa iubesti cu adevarat in 2 luni. Bun. Acum sa trecem la adevarata problema: poate chiar l-ai ranit. Daca el nu e genul care iese in cluburi si altele si tu esti genul care adora aceste chestii, atunci nu va potriviti deloc. De ce? Simplu: tu vrei sa mergi in locuri care pe el il dezgusta.

| InnocentLoovee a răspuns (pentru Radu_Bogdan_Ionut_1990):

thinking Ba din contra, ii place in cluburi si chestii. Pentru ca e dj.

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns (pentru InnocentLoovee):

Inteleg. Te-ai intrebat daca nu cumva s-a saturat sa stea numai acolo? Adica numai in club? Daca e DJ? Sau poate pur si simplu nu il intereseaza relatia cu tine si nu face niciun efort sa o construiasca(pentru ca voi sunteti in faza de constructie a relatiei).

Dupa ce ai comentat tu ieri ca probabil nu ii place in cluburi, m-am gandit ca s-a saturat sa stea acolo. Chiar m-am gandit. Dar el si cand mergea nu ma chema cu el. + ca eu nu am pretentia sa ma duca in club, sau in baruri etc. Voiam doar sa mergem undeva, oriunde.

Ai dreptate. Dar i-ai spus ca ai nevoie sa iesi?

Inainte nu i-am spus. I-am spus atunci..si s-a suparat.

Da... In fine. atunci, cand i-ai spus, nu ai exps problema cum trebuie. poate el nu si-a dat seama de asta si tu trebuia sa ii spui cu frumosul prima data. dar ai ales sa fii rautacioasa. Dar poate pe el chiar nu il intereseaza relatia... sunt mai multe ipoteze. Nu avem cum sa stim cu siguranta adevarul.