| Ioanaaal a întrebat:

Hei TPU.Am un prieten de ceva timp si am ajuns in punctul acela in care ne dorim mai mult, de fapt mai mult el...Chestia este ca dormim impreuna imi pune mana pe fund si in zone mai intime dar nu am trecut la pasul cel mare adica nu as putea sa ma dezbrac si asa.Credeti ca in cuplu atingerile si saruturile asa sunt ok? Sunt si virgina si nu vreau sa facem sex...dar exista vreun risc daca ne pipaim asa pe haine?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru cuplurile cum este si cea in care te afli cu prietenul tau adica dupa o anumita vreme in care relatia s-a "cimentat" este logic sa apara dorintele firesti absolut normale in cazul unor tineri sanatosi atat fizic, medical cat si mental s-a inventat pettingul adica jocurile sexuale "nevinovate". Este cat se poate de normal ca dupa o anumita perioada de relatie sa se practice jocuri si fantezii sexuale insa fara a ajunge sa se aiba/intretina raporturi/contacte sexuale care sa presupuna si penetrarea vaginului cu penisul.In rest se pot admite orice fantezii care reprezinta liantul necesar mentinerii unui cuplu de indragostiti. Esti la o varsta la care ai putea macar incerca asa ceva. Succes si multa sanatate.

12 răspunsuri:
| Sweety14 a răspuns:

Buna Ioana ma numesc Ecaterina sfatul meu pentru tine ar fi sa nu te grabesti prima noapte trebuie sa fie de neuitat trebuie sa fii sigura ca te iubeste ca sa nu o dai in bara apropo ce varsta ai vezi aveti grija si nu dauneaza daca doar va atingeti incearca cumva sa faci ca el sa te masturbeze atunci vei fi ca in rai succes

| Ioanaaal explică (pentru Sweety14):

Buna doamna Ecaterina...Dar se poate instala o sarcina daca doar ne masturbam dar pe haine adica ma atinge?

| RAY a răspuns (pentru Ioanaaal):

Daa nu ejaculeaza in vagin nu exista nici un risc, va puteti face sex oral resiproc

| Ioanaaal explică (pentru RAY):

Deci daca suntem imbracati si ne atingem e ok? nu exista risc

| RAY a răspuns (pentru Ioanaaal):

Logic ca nu, da nici dezbracati nu-i problema, atat timp cat nu o baga in vaginul tau si nu ejaculeaza, am spus sex oral e ok la inceput

| Sweety14 a răspuns:

Riscul de a ramine insarcinata e atunci cind spermatozoizi patrund in vagin si mai departe asa ca stai linistita
Nu sunt doamna am 18 ani

| DoK a răspuns:

Hei la 18 ani. Nu esti copil. Trebuie sa stiii ca pipaitul nu are nici un risc. E ok ca te vrea cei cu tine. Ar fii stranui daca ar fiii invers. Trebuie sa te gandesti daca il iubesti si daca vrei sa faci asta cu el. Pipaitul si doritsa trebuie sa fie de pretutindeni. Dar nu inteles raspunsul cu sex oral - e asa de scumpa virginitatea (crede-ma daca te iubeste, nu o sa-i placa ca nu vrei sa pierzi virginitatea dar esti gata de sex oral )? Nu esti copila trebuie sa te uiti daca el merita. Nu-i nimic asa strashnic in ceea ca o sa iti pierzi virginitatea. Repet depinde de ceea ce simti tu pentru el si ce simte el pentru tine.

| Adryan17 a răspuns:

Cati ani ai?

| Ioanaaal explică (pentru Adryan17):

18 de ce?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca nu esti dispusa sa ii oferi SEX te rog frumos retragete elegant din relatie si NU ii mai irosi timpul baiatului

| Oana92 a răspuns (pentru Ioanaaal):

NUUUU! Nu poate exista sarcina in absenta contactului sexual. Pune mana pe o carte de anatomie!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cititi amandoi, impreuna, despre Petting si faceti. Incet, fain, cu rabdare si pasiune. Mare atentie la igiena manuala! Si jos la fel!