| Natty1403 a întrebat:

Hei TPU, am un sentiment aiurea si simt nevoia sa vorbesc despre asta.
In trecut, prietenul meu a avut mai multe relatii, au fost de scurta durata, dar la 2 dintre foste a zis ca mai tine la ele, dar foarte putin. Alaltaieri, a avut un moment de dor pentru una din ele, deoarece o vazuse la majoratul unei prietene. Ma luase un sentiment de tristete, iar ieri aveam tot felul de ganduri daca mai tine la mine sau nu, si i am zis si lui si a zis ca tine la mine si ca sunt a lui.
Azi, am iesit si mai discutam noi si a venit vorba iar de asta. Si iar imi venise un sentiment de tristete, si a zis ca sunt a lui si ca tine la mine.
Azi, cand stateam cu el se vedea pe fata lui ca tine la mine, ca e fericit, dar tot complexata ma simt la faza cu fosta.
Am incercat sa pun lucrurile logic, dar nu stiu...
Un prieten de a lui cand i am spus a zis ca daca nu tinea la mine nu mai era cu mine. Voi ce credeti? Imi puteti da sfaturi cv.?
Avem 3 luni impreuna ( el nu se astepta sa tina ).

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se astepta sa tina ce? Relatia? Trei luni abia e un inceput, nu inseamna ca a tinut relatia. E normal sa tina la persoane din trecut daca s-a implicat mult in relatiile respective, dar asta nu inseamna neaparat ca se va intoarce la ele.

In general o relatie se termina dintr-un motiv. Rar se termina pur si simplu. Daca nu esti idiot, nu te intorci la vreo fosta doar de dragul vremurilor trecute pentru ca nu obtii nimic.

| RAY a răspuns:

Un barbat cand iubeste o fata cu adevarat nu o uita niciodata sa stii asta, mereu va fi in inima lui, daca spui ca nu se astepta inseamna ca omul a suferit o dezamagire cu fata aia

| Natty1403 explică (pentru RAY):

El mi-a spus ca se astepta sa mi dau seama ca e fraier si o sa ma despart de el. De aia nu se astepta ca relatia sa tina 3 luni.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Natty1403):

Pai chiar e fraier, din moment ce te face sa te simti naspa.