anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am visat un baiat foarte dragut si in vis era indragostit de mine... dar exista o problema:eu m-am indragostit de el... Ce pot face si ce inseamna acest vis?

Răspuns Câştigător
| MyKatya a răspuns:

Atunci...inseamna ca... subconstientul tau cauta pe cineva?

Habar nu am... Poate vei da de marea ta iubire

4 răspunsuri:
| MyKatya a răspuns:

Pai mai Mihaela

Insaeamna ca ai un amic, ori un cunoscut care ori te place, ori incearca sa se dea pe langa tine. De unde stiu?

Pai atunci cand un baiat se da pe langa o fata, acesta incearca sa filtreze cu ea. Cand cineva filtreaza cu tine, uneori se intampla sa fi prea ocupata si sa nu iti dai seama, atunci Subconstientul tau preia conducerea si analizeaza toate semnalele pe care ti le trimite un baiat.

Eu iti zic sa te gandesti cat poti tu de tare, cam cu cine seamana baiatul ala :*

Sunt 3 ipoteze
1. Iti place tie de baiatul ala sau te gandesti la el (la cel adevarat ma refer)

2. Te place pe tine un baiat apropriat din realitate

3. Sunt doar hormonii tai ce iti joaca feste.

Eu sper sa fie adevarat baiatul :* Sa mai postezi o intrebare sau sa trimiti ceva daca afli noutat, chiar m-ai facut curioasa big grin

| LeontinAndrei a răspuns:

Daca te-ai indragostit de el cu adevarat trebuie sa petreci ceva timp cu el, incercand sa-l faci sa te placa. Trebuie sa, dupa cum ar spune unii "sa-i faci ochi dulci" si sa-i dai de inteles ca il placi. Daca va prinde acest mesaj si te place si el, atunci iti vei indeplini visulwinking. Succes

| mihaelaanonimus a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Nu ai inteles...e un vis adevarat
nu cunosc baiatul

| LeontinAndrei a răspuns (pentru mihaelaanonimus):

Stai putin, deci baiatul acela exista doar in visul tau? Atunci este nevoia de dragoste. Inseamna ca iti trebuie un prieten, cineva pe care sa il iubesti si care sa iti ofere afectiune.