| Kámέℓíá a întrebat:

Hei TPU, as vrea ca sa imi dati mici sfaturi.Am sa va povesc un pic de ce s-a intamplat. Eu sufar dupa un baiat care inca tin la el si il iubesc.In urma cu doua zile am hotarat sa ne despartim[mai mult el],iar a doua ziua a stat cu o prietena de-a mea mai bine spus numita " cea mai buna prietena ", am gresit si eu in relatia asta,dar nu va ganditi la lucruri enorme,fara inselat,chestia ii ca mi-am cerut scuze si am incercat sa-mi repar greseala,dar el a fost incapatanat si mereu imi reprosa de ce am facut eu. Acuma,amandoi suferim,el ma iubeste,eu il iubesc.dar cred ca viata ne incearca pe amandoi.mi-e frica ca l-am pierdut pentru totdeauna,dar,gandesc pozitiv, sunt cu capul sus si trec peste.Dar va rog ajutati-ma cu cel mai mic sfat, ce sa fac ca sa-l recuperez? sau e mai bine ca sa-l uit?

5 răspunsuri:
| RalucaTyan a răspuns:

Daca voi va iubiti atunci de ce sa nu va inpacati? Cel mai bine, parerea mea, este sa va cereti iertare unul altuia si poate ca veti fi din nou impreuna. Bafta.

| Cosmin1I a răspuns:

Acea mica discutie necesara fata in fata.De asta ai nevoie ci nu de motive sau alte baliverne ca sa va bagati in seama.Ia putina atitudine si incearca sa discuti despre ce s-a intamplat si incearca sa va rezolvati problemelehee hee

| December a răspuns:

"dar,gandesc pozitiv, sunt cu capul sus si trec peste." - deci ti-a dat singura raspunsul. Move on!

| Kámέℓíá explică (pentru December):

Da stiu, dar il iubesc.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Kámέℓíá):

Nu-l iubesti.Doar te-ai atasat si obisnuit cu el.Azi nu mai exista iubire nici la cei care se casatoresc si fac copii, daramite la tinewinking Uita-l si treci la urmatorul tongue