Ar trebui sa renunti la el chiar daca te doare[mai tarziu o sa ti dai seama ca ai facut alegerea corecta]
I'm sexy and i know it! Mai taie din ele dale dracu! ) Fa ce-ti spune sufletelu copilo.
Mda. Asta spun toti prietenii mei. Poate chiar aveti dreptate..Defapt nici eu nu as fi acceptat un baiat care bea si fumeaza..si mai ales care mai umbla la fosta iubita...
O sa incerc! Mersi mult ca m-ai ajutat! ...
Si eu sunt de parere ca trebuie sa renunti la el pentru ca o relatie de 5 ani cum ai spus ca a avut nu se uita deloc usor si orice s-ar intampla o sa se gandeasca la fosta lui prietena si va avea mustrari de constiinta
O sa incerc sa renunt la el! Desi mai demult i-am si zis ca intr-o zi o sa se intoarca pentru fosta lui prietena si a zis ca nu ca na tine la ea dar nu mai o sa fie ei impreuna! Binee evident ca eu am ramas cu parerea mea.O sa incerc sa renunt la el! Desi o sa fie cam greu pentru ca suntem in aceleasi scoala si il vad in fiecare zi si in weekend mai mereu imi aminteste cineva de el.Si el mai mereu vine la mine si incepe sa deschida un subiect, chiar si acum, imi scrie pe mess, ma suna pe telefon. Si eu proasta cum mis mai mereu intotdeauna incep sa tin la cineva..Si o sa fie cam greu sa renunt la el.... Ii cam dureros. In fiecare zi imi zice ca ma iubeste iar mie mi se rupe inima cand imi zice si cand il vad.'
Remusopen întreabă: