Draga mea, ai timp de iubit, nu te lua dupaturma. nevoia e fireasca dar nu dispera. o sa vina si vremea ta. sunt sigura ca esti o fata minunata.
Ok,dar nu cred ca vei gasi aici, cred ca daca vrei, o sa trebuiasca sa iesi in evidenta, sa lasi pe " sunt timida " la o parte si sa iei pe " sunt curajoasa " in brate si vei reusii. Daca esti cat de cat frumoasa, nu ai cum sa nu resusesti
Si eu am nevoie de o iubita. Vreau sa vorbesc cu cineva non-stop(la fel ca tine) dar nu am cu cine... Ne putem cunoaste
Vrei sa rezervam si o camera la hotel? Nu de alta dar e luna octombrie si poate va e frig!
Tu ceea ce spui eu cred ca poti avea si fara sex aia se numeste prietenie, amicitie, cauta un baiat mai timid care nu-i obsedat de sex, nu toti sunt la fel
Buna contacteaza-ma pe mess : idok_one_ngw o sa te ajut sa iti rezolvi problema
Tipul de care mi-a placut toata primavara si vara, cu care vorbeam non-stop si stateam non-stop cu toate ca eram prieteni are iubita de o saptamana...
Si nu exista un coleg / prieten / cunostinta de care sa iti placa acum? daca nu..asteapta, o sa apara cineva potrivit.
Ideea e sa incerci sa nu te lasi dusa de faptul ca celelalte fete au iubit si trebuie sa iti faci si tu.Pt ca atunci faci greseli.Important e sa gasesti un baiat care sa te palca si va face el primul pas.Dar daca simti nevoia sa ai un iubit atunci poti sa incerci sa vb cu baieti sa ii abordezi asa mai pe departe.Iti faci o idee daca te plac si cel mai important e sa le atragi atentia atata prin tinuta dar si prin ceea ce faci tu. Daca ai pasiunile la fel ca acel baiat automat si el va simti nevoia sa petreaca mai mult timp cu tine si sa incerci sa te cunosca mai mult.Acum lasnad toate aste la o parte sa stii ca a avea un iubit nu e un lucru asa de joaca si ai multe responsabilitati.Trebuie sa stii sa te porti si ia aminte la mine ca odata va vrea ceva care nu stiu cat esti de dispusa sa ii oferi.Baieti vor sa faca sex sa ti de la mine ca sunt baiat si indiferent cat imi iubesc prietena vreau sa ma culc cu ea.Restu vine de la sine. Plus ca e important sa te iubesca si sa nu stea cu tine doar pentru sex.Fi atenta.