| Anyella25 a întrebat:

As vrea un mic ajutor. Cum pot face ca fostul sa nu ma uite niciodata, sa il fac sa tina la fel de mult la fel ca inainte la mine. Maine seara ne vedem si as vrea sa stiu ce as putea sa ii spun. Apropo, am fost prima lui iubire.

14 răspunsuri:
| dolceromania a răspuns:

Ai faci in continuare sex oral.

| corbulalbrosu a răspuns:

In ultima propozitie te-ai exprimat corect cand ai spus "am fost", insa se pare ca nu poti intelege ca momentan "nu esti" si probabil ca nici nu vei ma fi vreodata iubita lui din moment ce "prima iubire" s-a terminat/a disparut. Nimeni nu arunca/nu se desparte fara un motiv bine intemeiat de un lucru, drag, scump si/sau iubit. Priveste, intelege realitatea.

| Alexandra0929 a răspuns:

Ii spui ca mereu va avea un loc special in inima ta si poate apela oricand la tine daca va avea nevoie de ajutor. Dar de ce va mai despartiti daca nu vrei sa te uite?

| Anyella25 explică (pentru Alexandra0929):

Pentru ca el e vagabont si ii place sa umble cu multe. Dar tot la mine s-a intors mereu. Il iubesc foarte mult. Am fost prima lui iubire mare care i-a pus capac...

| xtjgfk a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca nu va mai fi ca inainte deoarece nu mai este ca inainte fiinda prima iubire e doar o data in viata. Decat sa il "agati" intr-o relatie din care probabil ati iesit mai bine lasa-l in pace. Daca nu a fost sa fie aia e... mai sunt si alti.

| pufo69 a răspuns:

Daca ai fost prima iubire si nu doar aventura, o sa tina la tine, prima dragoste nu se uita

| cristimihailov a răspuns:

Ii tai motzul?
Sigur nu te va uita o viata...

| Anyella25 explică (pentru cristimihailov):

Adică?

| Issabelle6789 a răspuns (pentru Anyella25):

Imi pare rau daca te dezamagesc eu cumva dar ma gandesc eu asa ca daca ii puneai capac umbla doar cu tine...nu cu toate.

| Anyella25 explică (pentru Issabelle6789):

Ba i-am pus, stiu ca m-a iubit cu adevarat, pentru ca nu mai iesea din casa si statea si vorbea numai cu mine. Problemele au inceput cand l-am inselat cu fostul, ne-a vazut cand ne sarutam, de atunci si el a inceput sa golaneasca dat tot m-a iubit si a fost langa mine. Am fost prima lui iubire, am facut amandoi si ambii am fost virgini. Seara aia nu o pot uita niciodata... Nu stiu ce sa fac sa fie ca inainte sad

Sincer iti spun ca daca l-ai inselat nu cred ca il mai iubeai.Asa crede si el acum si e cam imposibil sa te mai ierte daca tu l-ai inselat.Doar pune-te in locul lui...tu ai mai crede ca te iubeste daca el s-ar saruta cu o alta fata?

Aşa este sad dar nu stiu ce sa fac sa ma creada

O curiozitate mare am...de ce l-ai mai vrea inapoi daca l-ai inselat?

Asta cu sarutatul a fost demult si el si acum nu m-a iertat. Il iubesc foarte mult si de aia il vreau inapoi