Incearca sa fii mai intelegtoare cu el, poate isi da seama de acest lucru si va reveni la vremurile bune.
Poate are o problema care nu vrea sa o discute cu tine...Eu te-as sfatui sa discutati despre aceasta schimbare a lui si sa o lamuriti!
Ai putea sa te indepartez incet de el si in timp sa te desparti. Daca a ajuns sa fie asa nu isi va mai reveni, probabil ca nu te mai iubeste daca nu ii pasa asa tare de tine.
Eu cred ca este prost dispus.
Eu as spune, din cand in cand, cand VREA el sa va intalniti sa fi draguta cu el, sa ai o fata calduroasa si sa il intrebi ce are pe suflet :3
Daca este rau si atunci intreaba-l ce ar vrea sa faca(poate asa s-ar simti mai bine) cu tine.
Daca nici asta nu merge, fi tacuta, asa se poate ca el sa inceapa o conversatie cu tine uitand ca a fost tacut inainte (asa. parerea mea)
Si eu am avut un iubit ODATA.
Sii... Daca ai putea sa-mi spui zodia ti-as da mai multe detalii...
O fata care incepe cu: "i-am dat o sansa" mi se pare o fiinta superficiala si ipocrita. Dragostea e ceva reciproc, nu e nimeni mai presus. Daca te crezi printesa fugi si te taie
Cand am spus ''i-am dat o sansa''. am spus-o pentru ca stiu cum era inainte sa fie cu mine si cand am vazut ca nu era asa... la aia m-am referit
De 4 luni? Am incercat si sa fiu foarte draguta, nu draguta cu el dar nu merge el tot asa e a spus ca ii place cand incep sa dansez prin casa si cand a venit la mine nici n-a intrat bine pe usa si l-am luat in brate si na... a fost bine pentru mine... dar el tot . pai la zodie. e cam aiurea pentru ca sunt pesti, dar si varsator pentru ca in unele calendare zodia pesti e pana pe 20, in altul 19
beausingurlamasamea întreabă: