| BeBBeStaR a întrebat:

Hei TPU :* Asi vrea sa-mi dati un sfat. Poveste e cam lunguta, decisad Sunt cu iubitul meu de 2 ani si 4 luni (eu fac 17, el 18)...la inceput, nu eram prea "indragostita" de el, dar am zis sa-i dau o sansa. Au trecut mai multe luni si era destul de ok, cu exceptie faptului ca mintea foarte mult, in legatura cu tigariile, si i-am spus ca daca-l mai vad ca mai fumeaza sau ca-mi spune cineva ca l-a vazut facand asta ne despartim si de 3 ori am aflat ca a fumat, si el bineinteles ma mintea spunand ca nu, dupa ceva timp spunea ca "da, am fumat, te rog iarta-ma, nu se va mai intampla'. Si uite asa l-am tot iertat si el a tot facut, nici nu cred ca a mai fumat."CRED" happy Vorbeam toata ziua la telefon, pe skype, pe facebook, ieseam afara cand puteam. Dar ii era putin ciuda ca nu putem iesi mai des pentru ca la mama nu-i prea placea de el. Eu eram si mai "al naibi" zicea el, dar mai spunea si ca-i place ca sunt asa, adica intr-un fel inaintie era el fata si eu baiatu'. gen! laughing Poate eram eu asa, dar niciodata nu i-am vorbit urat si cand incepea sa planga il linisteam. Dar, de 4 luni s-a schimbat tot, brusc! Parca nu mai e el. Acum, nici mama nu mai are nimic, poate sa vina oricand. Si eu sunt mai iubitoare ca inainte vreau sa stau mai mult cu el, dar el s-a schimbat acum, e foarte arogant si indiferent si cand ma vede ca plang nu ma linisteste, ma lasa asa! Si la telefon cand il sun (el nu ma suna, foarte rar de la sora-sa, cred ca atunci cand ii mai spune ea), spune "hai lasa-ma ca ma disperi vorbim altadata, hai pa"sad Acum el imi reproseaza mie ca faceam asa inainte! Nu e adevarat, oricat de "al drcu" eram NICIODATA nu il lasam sa planga si cand avea nevoie de mine eram acolo si la 12 noaptea am iesit afara sa stau cu el pentru ca avea o problema! Acum trebuie sa ma rogg de el sa mai stea cu mine! Si in vacanta asta l-am chemat la mine, ce e drept e ca a venit 4 zile la rand la mine, si cand l-am chemat a zis "mai da-mi si mie 1 zi libera"! Pe bunestraight face? Ieri a trebuit sa mergem la o prietena de-a mamei si trebuia sa vina dupa mine sa luam un taxi si sa mergem l-am sunat de vreo 3 ori si imi tot zicea ca "ajung imediat " si la final a ajuns dupa 1 ora jumatate in care l-am tot sunat si acelasi raspuns il avea! Nu stiu ce e cu el sad se enerveaza din orice si vorbeste urat. si nici nu-si cere scuze dupa, numai daca il mai intreb eu. si uneori isi cere alteori imi raspunde arogant sad Am incercat sa nu il sun dar mi-e greu 2 saptamani nu l-am sunat si simteam eu ca innebunesc! Dar ne-am mai despartit 1 data cand aveam doar 5 luni si atunci n-am vorbit 2 luni dar m-a sunat el sad Ce credeti ca ar fi bine sa fac? Cum as putea sa-l fac sa-si revina? Fundita :*

Scuze pentru greseli si ca e asa lung! :*

12 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Incearca sa fii mai intelegtoare cu el, poate isi da seama de acest lucru si va reveni la vremurile bune.

| IonutM4A1 a răspuns:

Poate are o problema care nu vrea sa o discute cu tine...Eu te-as sfatui sa discutati despre aceasta schimbare a lui si sa o lamuriti!

| frostxtq a răspuns:

Ai putea sa te indepartez incet de el si in timp sa te desparti. Daca a ajuns sa fie asa nu isi va mai reveni, probabil ca nu te mai iubeste daca nu ii pasa asa tare de tine.

| BeBBeStaR explică (pentru IonutM4A1):

Cred ca mi-ar fi spus-o... sad am intrebat-o si pe sora lui daca au vreo poblema si mi-a spus ca nu... orice imi spunea sad

| master2000Vlad a răspuns:

Cred ca a gasit pe altcineva sad

| Somaku a răspuns:

Eu cred ca este prost dispus.
Eu as spune, din cand in cand, cand VREA el sa va intalniti sa fi draguta cu el, sa ai o fata calduroasa si sa il intrebi ce are pe suflet :3
Daca este rau si atunci intreaba-l ce ar vrea sa faca(poate asa s-ar simti mai bine) cu tine.
Daca nici asta nu merge, fi tacuta, asa se poate ca el sa inceapa o conversatie cu tine uitand ca a fost tacut inainte (asa. parerea mea)
Si eu am avut un iubit ODATA. rolling on the floor
Sii... Daca ai putea sa-mi spui zodia ti-as da mai multe detalii...

| e1xtz a răspuns:

Nu-si mai revine
accepta treaba asta si o sa iti fie mai usor

| robbybad12 a răspuns:

O fata care incepe cu: "i-am dat o sansa" mi se pare o fiinta superficiala si ipocrita. Dragostea e ceva reciproc, nu e nimeni mai presus. Daca te crezi printesa fugi si te taie

| BeBBeStaR explică (pentru robbybad12):

Cand am spus ''i-am dat o sansa''. am spus-o pentru ca stiu cum era inainte sa fie cu mine big grin si cand am vazut ca nu era asa... la aia m-am referit

| BeBBeStaR explică (pentru Somaku):

De 4 luni?laughing Am incercat si sa fiu foarte draguta, nu draguta cu el laughing dar nu merge el tot asa ewinking a spus ca ii place cand incep sa dansez prin casa si cand a venit la mine nici n-a intrat bine pe usa si l-am luat in brate si na... a fost bine pentru mine... dar el tot straight face. pai la zodie. e cam aiurea pentru ca sunt pesti, dar si varsator laughing pentru ca in unele calendare zodia pesti e pana pe 20, in altul 19 big grin

| Tbm_Bianca_1996 a răspuns:

SPUNEI CE CREZI

Răspuns utilizator avertizat