Pentru inceput un degetel pe clitoris, pana incepi sa te umezesti. Introdu apoi, pe rand cate un degetel inauntru, pe masura ce te umezesti tot mai tare.
Daca nu iti ajung degetele, poti folosi morcovi, banane, castraveti (orice leguma lunguiata si subtire).
Daca nici asta nu te satisfac, trece la tuburi de spay subtiri, si incearca si sex-shopurile, sa vezi ce oferte au; dildo-uri, bile vaginale/anale
Ce poti folosi la masturbare ca sa ce? ca sa te simti bine? singurele lucruri care le poti folosii parerea mea sunt mana si lubrifiantul dar eu zic ca mai bine faci sex decat sa te masturbezi :*
Ah scuze am crezut ca esti baiat poti folosii mana, vibratorul, castravetele, penisul si orice obiect in forma de penis
Depinde... cauta la sex shop on line daca nu ai asa ceva in zona! dar nu uita "ce isi face omu cu mana lui..."!
Vibratoare,jucarii sexuale, legume caz in care trebuiesc bagate intr-un prezervativ sa nu te raneasca.Am vazut odata o tipa care si-o tragea cu cuiul de la masina.Stii ala de care agate o remorca ceva, este rotund ceva de genul asta si a pus pe cuiul ala un prezervativ si a trecut la treaba.Cu dusul cu apa mai fac unele femei si am auzit ca e super, asta din ce ele povesteau.Ma rog poti folosi orice obiect care sa intre si care sa nu te raneasca.Asta daca nu iti plac barbatii.Am citit undeva cum o tipa a folosit un morcov dar fara prezervativ pe el, dupa care asa sa nu fie prinsa de maicasa fisticita a pus morcovul la loc si apare maicasa si ia morcovul sil pune in mincare. Tare de tot.Ai grija ca dupa va trebui si tu sa maninci.Nu patesti nimic dar moral nu te vei simti bine. Spor la treaba.
Nu cred ca se gaseste penis la magazin sa te masturbzi cu el
suruceanuirina întreabă: