Pai e aiurea de tot sa aflii asa ceva despre persoana de care iti place. E foarte deplasat si depinde de tine sa fi de acord cu asta. Nu prea ai nimic de facut, asa ii este lui felul, iar de schimbat e greu sa schimbi pe cineva. O solutie ar fi sa-l faci sa fie innebunit dupa tine si poate asa ar termina-o cu varasa. Incearca sa-l cunosti mai bine iar poate asa vei intelege ce se intampla cu el. daca e sarit de pe fix sau e foarte dragastos cu rudele lui...
Si prietenul meu facea la fel....o tinea mai mult pe varasa in brate decat pe mine.
M-am cam suparat, pentru ca am fost in parc cu el cu varasa si cu mai multe fete, iar el o tinea pe varasa in brate..de ziceai ca ea e gagicasa, nu eu.dar el mi-a spus ca sunt foarte apropiati si asa se manifesta ei...
Mda...mie imi vine sa o strang de gat.....tot asa stau si ei.m-am saturat..mai suntem si in aceeasi clasa
Si eu ma inteleg bine cu varumiu si suntem apropiati...il iubesc ca e varumiu, nu mi-e rusine de el.dar asta nu inseamna ca e altceva intre noi..ne iubim ca veri..atat.
Poate nu e verisoara lui, doar te minte ca sa te insele.
Spune-i in fata ce simti.
Veri ca veri asta asa e da de acum nu inseamna ca trebuie sa stai cu el/ea toata ziua...mai are nevoie omu de spatiu
Toata clasa stie ca sunt veri si eu sunt ff timida si nu ii pot spune.
Da ai dreptate...stii prima data am crezut ca e o fata cu care umbla el.dar m-am asigurat si era cu adevarat varasa, dar mai sunt si unii care pot sa minta, asa ca ai grije.succes.:*
Ce ma fac daca ei nu sunt veri? mie chiar imi place de el...
Cu timiditatea nu ajungi nicaieri. Mai bine fi tu pe langa el, spune-i fara sa-ti fie rusine si rezolvi...
Mutubal întreabă: