Hei, nu este o varsta medie, stii cum se spune, dragostea nu are varsta, dar totusi eu cred ca pe la 14 ani, dar daca ti-ai gasit persoana potrvita, poti sa ai si 7 ani. Iar pentru primul sarut, de exemplu am o verisoara care are 20 de ani si nu a avut inca primul ei sarut, dar am o prietena care are 9 ani si a avut si french (nu nu te mint) asta depinde de persoana. funda te rog :O3
Nu conteaza varsta si pentru sarut tot asa si ca sa stii sa saruti inchizi ochii si te lasi dusa de val...
Nu cred ca ezista o "varsta medie" la care poti sa faci toate astea. Cand gasesti baiatul potrivit atunci poti sa ai o relatie La fel si cu sarutul il dai cand simti u:X
WTF de 20 de ani si nu avut niciun sarut eu cred ca an avute vreo 5 french pana acum 14 ani
Eu sunt baiat si am avut la 11 ani prima prietena/iubita. Primul sarut ar trebui sa fie cand iti este scris.
P.S: Si eu am 12 ani jumate.
Faza e ca fetele din clasa de la mine au avut cel putin 1 iubit (fara sarut) si unele rad de mine.
Au.ce a ajuns si lumea asta la 12 ani fetele incă ar trebui sa se mai joace cu ursii de pluș și să lase.„iubitii„va stricați copilăria.
Inca nu mi-am stricato (am intrebat doar daca e normal sa NU fi avut iubit pana la 12 ani)
Trebuie sa ai primul iubit si primul sarut la momentul in care tu simti ca iubesti cu adevarat o persoana
Chestia e ca pana acum nimeni nu ma place. Baietii ma considera urata, iar fetele imi spun ca se poate si mai bine. Eu cred ca sunt OK. Va las un link spre facebook-ul meu http://www.facebook.com/pink.owl99?ref=tn_tnmn. Credeti ca sunt urata? :-s
Adica te-ai sarutat cu 5 baieti diferiti sau ce voiai sa spui prin "5 french"?
In primul rand unde esti ce localitate si ce judet ce fata din poza aceaa esti uite adresa mea de facebook da-mi cerere ca nu am nici eu prietena si am 12 ani si jumatte si 7 luni si sa mai dea cineva de pe TPU niste ajutor ca si eu as fi la prima prietena/iubita si primul sarut:X adresa de facebook Panduru Danut :X
Nu exista varsta medie, minima sau ce dracu mai vrei... (scuza-mi limbajul, dar asa suna mai corect). Conteaza ce e normal la o varsta si ce nu e. Dar tu n-ai de unde sa stii asa ca ramai la sotron, reviste si carti, pentru ca baieti vor veni la momentul potrivit (o, doamne, cand se vor opri din intrebari tampite)
am 11 ani am avut 10 Iubite de la Gradinita pana intre a-5-a si 9 Saruturi >>>>!
Nu exista asa ceva.
Nici nu stii cand te indragostesti de un baiat, vine pe moment: l-ai vazut si iti place de el la nebunie.
Trebuie doar sa ai rabdare, prima mea prietena a fost la 15 ani jumatate, ai tot timpul din lume.
Iar atunci cand gasesti persoana potrivita va veni si sarutul, nu-ti face griji in privinta asta.
Vezi doar sa nu intalnesti un baiat care sa te faca sa suferi, ai grija, e greu sa treci peste.
Bafta!
Eu zic mai binee sa iti vezi de copilarie.k ai timp si de prieteni:* ps:ai fata de gogosar!
beausingurlamasamea întreabă: