| vasi22 a întrebat:

Cand decalez capul penisului si pun 1 deget sau mana pe el ma doare.
Pot sa fac cv sa nu ma mai doara?

9 răspunsuri:
| bibi5961 a răspuns:

Taie-l, nu-i de tine.

| mihai69 a răspuns:

Păi... nu-l mai decala!
http://dexonline.ro/definitie/decala/856014
Lasă-l la locul lui!
PS ca să nu te doară glandul, atingerea trebuie să fie foarte fină, blândă, pe cât posibil nu direct (adică măcar un strat de lubrifiant să existe acolo)...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poti sa mai astepti cativa ani, n-o sa mai doara tongue
Esti mic, de aia e asa sensibil...

| bibi5961 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Eiii daaa! serios? i-auzi ca nu stiam de asta. ai patit tu asa si ti-o trecut? hm, ceva nu-i in regula.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru bibi5961):

Ba e foarte in regula. Da, am patit, cand eram si eu inca la invatatoare si ma uitam curios la puta. Sa inteleg ca tu nu ti-ai decalotat-o niciodata pana acum? Sper ca ai 11 ani.

| bibi5961 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu la toti functioneaza asteptarea, ai fost tu un caz fericit. chiar te intereseaza atat de mult ce am facut eu pana acum? laughing spera in continuare, ca speri degeaba.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru bibi5961):

Vrei sa zici ca e normal sa nu suporti atingerea pe 'capusor'? Pai atunci cum mai ***? laughing Am un prieten circumcis (adica are capul gol tot timpul) si a zis ca e foarte ok, nu il deranjeaza deloc. Sau si asta e un caz fericit? laughing

| LineGuide a răspuns:

Sa-l decalezi? Exista aceasta procedura? Nu stiu eu, sau nu sti de fapt tu ce vrei. Ideea e ca ar fi mai bine sa-ti lasi organele sexuale in pantaloni, si sa mai pui mana pe o carte, recomand pentru nivelul tau poezii de genul Mama, Melc melc...
Mult noroc!

| tzetze2582 a răspuns:

Stii ca nu e bine sa faci laba prea des nu?