Păi... nu-l mai decala!
http://dexonline.ro/definitie/decala/856014
Lasă-l la locul lui!
PS ca să nu te doară glandul, atingerea trebuie să fie foarte fină, blândă, pe cât posibil nu direct (adică măcar un strat de lubrifiant să existe acolo)...
Sa-l decalezi? Exista aceasta procedura? Nu stiu eu, sau nu sti de fapt tu ce vrei. Ideea e ca ar fi mai bine sa-ti lasi organele sexuale in pantaloni, si sa mai pui mana pe o carte, recomand pentru nivelul tau poezii de genul Mama, Melc melc...
Mult noroc!
Poti sa mai astepti cativa ani, n-o sa mai doara
Esti mic, de aia e asa sensibil...
Eiii daaa! serios? i-auzi ca nu stiam de asta. ai patit tu asa si ti-o trecut? hm, ceva nu-i in regula.
Ba e foarte in regula. Da, am patit, cand eram si eu inca la invatatoare si ma uitam curios la puta. Sa inteleg ca tu nu ti-ai decalotat-o niciodata pana acum? Sper ca ai 11 ani.
Nu la toti functioneaza asteptarea, ai fost tu un caz fericit. chiar te intereseaza atat de mult ce am facut eu pana acum? spera in continuare, ca speri degeaba.
Vrei sa zici ca e normal sa nu suporti atingerea pe 'capusor'? Pai atunci cum mai ***? Am un prieten circumcis (adica are capul gol tot timpul) si a zis ca e foarte ok, nu il deranjeaza deloc. Sau si asta e un caz fericit?