Sunt baieti si baieti la fel cum sunt motive si motive.
Dar motivul este mereu frica.
Pentru laudarosi este Frica de a nu mai fi vazut tiparul masculului dominant care se imperecheaza cu toate femelele.
Pentru ceilalti, este Frica generata de faptul ca fata este '' way out of my league''.
Cei laudarosi prefera sa faca fata primul pas, sa isi simta orgoliul hranit. Au nevoie de o fata care sa isi ia un rol,, de mama'', sa le deschida ochii si sa le arate ca a fi barbat inseamna nu a fi vazut mereu ca un macho, este despre a-ti lua un angajament, despre a fi responsabil pentru familia ta.
Pe cat de laudarosi sunt in preajma prietenilor, pe atat de supusi sunt in relatie cand cunosc dragostea, pentru ca asta ii maturizeaza.
Baietii prefera de obicei o abordare directa, pentru ca nu vor sa lungeasca totul cu ofata, ei vazand relatia inceputa de cum au zarit fata.
Mult noroc!
Pai depinde de baiat! Unii isi exprima sentimentele direct altii nu! De exemplu unii incep sa te "enerveze", tin minte in a 4a un baiat ma tot tragea de par, ma alerga si etc si toata clasa zicea ca ma place deci sunt fel si fel!
Tu stii cum sta situatia in cazul meu? Cel cu care sunt maritata acum a fost un mare vagabond, si arata lumii o alta latura, cea de la suprafata nu cea din interior.Cand ne-am cunoscut si ne-am mutat impreuna era distant, rece parca ii scoteam cuvintele cu clestele cand imi zicea ca ma iubeste, acum sunt 2 optiuni, ori nu ajunsese sa ma iubeasca ori ii era greu sa se exprime, nu stia cum sa faca asta, el a tradat si a fost tradat la randul lui.Lumea il cataloga drept curvar, smecher si periculos.Intr-adevar cei cu care purta o conversatie nu era deschis la vorbe, pur si simplu un salut si pa, la revedere.Numai prietenii lui cei mai buni, familia lui si eu stim ce suflet de aur are in interior, a trecut ceva timp de atunci si acum imi zice si imi si dovedeste normal ca ma iubeste fara sa ii mai zic eu ceva.Inainte il exasperam cu intrebarile.Ii ziceam ceva de genul.Te iubesc dar tu ma iubesti a a ma iubesti, hai ma zi
Pentru un baiat, a-si exprima sentimentele este echivalent cu a da dovada de slabiciune, ceea ce ei cred ca nu e prea masculin.
In cele mai multe cazuri, sunt invatati inca de mici copii(de catre mamele lor), sa-si rețina până si lacrimile, tot pentru acelasi motiv-"nu plange, esti baiat mare!".
In cele mai fericite cazuri se exprima prin fapte, si nu prin vorbe, pentru ca masculinitatea lor sa nu fie pusa la indoiala de care amici, in special.
Acum, trage si tu singură concluzia!
Baietii tind sa isi ascunda sentimentele pentru ca au fost invatati ca nu au voie sa le arate, ca nu au voie sa planga si sa sufere si ca asta i-ar face mai putin barbati.
Uneori baietilor le e mai greu sa spuna ceea ce simt deoarece le e frica sa nu fie luati la misto sau daca au avut experiente neplacute in trecut.Mai sunt si cei care nu dau doi lei pe astfel de prostii-zic ei , dar si catergoria celor care nu au tupeu sa o faca.
Multi pot sa iti vorbeasca dulce, atat de dulce incat sa dai in diabet de dulceata lor. Si cand ajung la un impas... te saruta!
Zmotocel -Ce faci mai smotocel Ma lasi sa te smotocesc putin.
Exprimarea sentimentelor nu este promovata la baieti, exprimrea lor este o slabiciune cea ce nu e prea bine
Tu te referi exclusiv la baietei imaturi si necopti. Barbatii isi exprima sentimentele prin gesturi, tandrete, grija, atentie.Cand iubesc fac orice sa aiba o relatie cu femeia respectiva.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: