Hi eu chiar asa mam ghindit sa-ti scriu "cand iubesti nu conteaza inatimea."
dar daca ai zis ca nu vrei asa de rasounsuri cred ca nu, e nici o problema inaltimea
Ai mai intrebat asta si ieri.
Se pare ca pentru tine, asta conteaza, chiar foarte mult.
Te intreb, tu de ce il placi? Pentru ce il placi?
Daca nu prea se observa, e ok, dar.
daca esti mai inalta cu un cap, si se vede de la distanta urat...normal ca e. urat.
Prietenii vor rade de asta.
Cati ani are prietenul tau? Daca aveti amandoi intre 13-17 ani tu, ca si fata te-ai dezolvat mai repede. Baietii au impulsul de crestere pe la varsta de 15-16 ani, chiar 17. Oricum nu e nici o problema mai ales ca organismul uman se dezolvata pana pe la 20-21 de ani Iar pe moment 3 cm abia se vad, isi da si el freza cu gel / ceara si deja te-a ajuns.
Pai. daca iti place cum se comporta cu tine si chiar iti place de el nu vad nici o problema.
Dar 3 cm nu e prea mult pentru ca am o prietena care avea in iubit mult mai scund dar l-a acceptat pentru ca se placeau unul pe altul, deci... depinde de cum il vezi tu sau daca iti e rusine de lucrul asta atunci lasa-l.
Pai nu exista decat 2 variante:
1. Iti spunem "da, conteaza", e nasol sa fie baiatul mai pitic decat fata, si atunci ce faci? Te desparti de el, pentru ca asa ti-am zis noi?
2. Iti raspundem "cand iubesti, nu conteaza inaltimea", ceea ce iar nu-ti convine
3 cm? pe bune? pai daca nu te uiti atent si eventual cu ceva de masurat langa nici nu observi o astfel de diferenta!
anonim_4396 întreabă: