| Likenamefuckyou a întrebat:

Cum sa combin un baiat?
Adica de vreo 2-3 zile intra pe mine si ma face scumpa si frumoasa si alte treburi. Oare ii place de mine? thinking

Un raspuns va roog!

Răspuns Câştigător
| carinutza373 a răspuns:

MHM, mie mi se pare ca te place, dar zi mersi si intreaba-l de ce iti zice asta, STAI UN PIC, ITI PLACE DE EL? Posibil da: zii ca arata la fel de bine
Posibil nu: zii doar mersi
FUNDA PLS PLS?

13 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Da,te place, doar ca asteapta semne si din partea ta.
Asa ca, apuca-te de treaba. Dovedeste-i ca si tu il placi.
Astfel, isi va lua inima in dinti si-ti va marturisi ca te place.
Succes!

| Azµre a răspuns:

Vorbește mai mult cu el, dacă te place te va scoate afară.

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Ok.foarte frumos din partea lui, asa ca ar fi bine sa-i raspunzi s tu si sa afli cu adevarat daca te place sau nu, adica sa faceti un dialog, zic eu ca-ti vei da sema mai usor ...succes

| Ycu a răspuns:

Daca zici ca iti face complimente, da probabil ca are o oarecare simpatie pentru tine, daca vrei sa te combini cu el, petreci mai mult timp cu el, sau vb pe retelele de socializare cu el, pana la urma isi va face curaj si te va intreba daca vrei sa iesiti undeva, daca il vezi online pe aceste retele nu trebuie sa il lasi numai pe el sa te bage in seama pentru ca va crede ca este neinteresant pentru tine, si va renunta la a te mai "cucerii", asa ca pana la primul "buna" e mai greu, dupa aia vine de la sine. Cheers.

| WildDream a răspuns:

Cred ca te considera simpatica, dar abia dupa 2-3 zile nu se poate spune daca ar vrea o relatie sau nu. Vorbeste in continuare cu el sa va cunoasteti mai bine si pe urma poate se pune problema si de o eventuala relatie.

| albastrica009 a răspuns:

Probabil te place sau incearca sa te pacaleasca

| Liliana1981 a răspuns:

Am impresia ca asta incearca el sa faca, nu?

| mona a răspuns:

Te place

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
A te juca cu vorbele, este extrem de ușor, sentimentele nu!
Pa, pa.

| Likenamefuckyou explică:

Va multumesc tuturor ca ma ajutati big hug
Da cum sa il cumbin? adicca le auzeam pe multe fete ca "vreau ca-l combin, sau altceva" laughing oh go on, sincer, nu imi dadeam seama ce inseamna asta. Dar cum sa il combin? adica ce sa ii spun, cum sa il iau? ca ii spun ca si eu il plac? :-s

Multumesc, vreau raspunsuri, cat mai multe si mai concrete!

| Likenamefuckyou explică (pentru NoSmile):

Merci puppy dog eyes

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

E posibil sa te placa.Dar stii si tu ca baietilor le plac sa fac complimente.

| NoSmile a răspuns (pentru Likenamefuckyou):

Cu mult drag! happy