anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU..cum sa ma razbun pe prietenul meu? S.a folosit de mine pentru a merge la petreceri pentru ca sunt mai populara, cand ieseam mereu zicea ca n.are bani si plateam eu si el avea bani sa mearga la mare etc..si plus de asta am aflat ca a umblat la inceput si cu mine si cu alta si dupa ma mai insela cu altele 2 si vara trecuta si.a tras.o cu una la mare si a mai fost si cu o curva..asa ca l.am lasat...Ce parere aveti?

12 răspunsuri:
| DumnezeuTatal a răspuns:

Ce parere sa am? Cred ca incalzirea globala ne afecteaza.

| SofiaAbigail a răspuns (pentru DumnezeuTatal):

Ok

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul a facut ce e normal la varsta lui TU NU AI NICI UN DREPT sa il judeci a fost istet si tu i-ai picat in plasa, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, cu razbunarea nu castigi nimic

| Drimmero a răspuns:

Razbunarea e arma pr0stului. N-are rost sa te complici cumva cu el, mai sunt baieti pe lumea asta. In viata nu e nimic roz, trebuie sa stii sa si pierzi. Gaseste-ti altul (asa te rezbuni)!

| BleahBluh a răspuns:

Razbunare? Pentru ce? Chiar crezi ca merita sa te mai stresezi pentru el, sa te complici sa te razbuni si alte chestii?
Ai doar un simplu lucru de facut, care doare mai mult decat o razbunare, fi fericita, uita-l, daca cumva iti gasesti un baiat care sa te faca fericita, nu il refuza, o sa il doara mult sa te vada fericita, sa te vada cu altul. Ma rog, daca nu o sa il doara, o sa il roada invidia ca putea sa fie el in locul acelui baiat, sau langa tine cand tu esti fericita, in fine, nu te mai stresa cu razbunarea, treci peste si fi fericita happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Nimic mai usor de realizat, il parasesti, ii dai "papucii" pur si simplu si daca reusesti il ignori total.Nimic nu poate fi mai dureros decat sa iti dai seama, sa intelegi ca esti disconsiderat, compromis total in ochii cuiva.

| SofiaAbigail a răspuns (pentru corbulalbrosu):

L.am lasat si i.am zis de ce si mi-a zis ca cica is o buna acrita, ca l.am ranit, ca nu se astepta la asta de la mine..si a negat tot..desi toata lumea stie ce a facut el

Ce parere ai? sad

| corbulalbrosu a răspuns (pentru SofiaAbigail):

Inseamna ca "lectia predata" si-a atins scopul deoarece s-a simtit chiar umilit. Ai procedat corect si consider ca nu merita sa-i mai acorzi nici cea mai mica atentie. Indiferenta ta il va rani cel mai tare.

De fapt cred ca zicea toate astea ca sa para ca nu a facut nimic

| corbulalbrosu a răspuns (pentru SofiaAbigail):

Nu te supara dar nici modul lui de a se comporta in societate si nu numai, chiar si-n particular, dar mai ales cand ati iesit impreuna nu mi se pare deloc magulitor. Un iubit adevarat indiferent de statutul lui social trebuie sa se comporte de asa maniera incat sa-ti dea tie doar satisfactie, iar pe de alta parte sa fie invidiat de cei din anturaj.

| Daniellllll1 a răspuns:

Concluzia se trage de la sine, ai facut ce-i mai bine pentru tine big grin