Uite sfatul meu... daca nu-i vei zice ca o placi o sa treaca timpul asa, placandu-ti de ea si ea nici macar stiind asta.Pana la urma ce pierzi? Ai o singura viata! TRAIESTE-O! Iubeste si dezvaluie asta, saruta incet, mergi in locuri noi ..asta e viata deci nu lasa viata sa te ocoleasca ca daca stii cum sa ti-o traiesti vei devea ca ea trece prin tine..roaga un prieten sau o prietena de a iei care e si prieten /a cu tine sao intrebe ce simte pentru tine..si daca si ea simte ceva pentru tine..cu atat mai mult! invit-o undeva..la un film ceva.fa-i cinste.ii dai niste flori.ii zici ca arata superb si vuala! AI OBTINUT INIMA FETEI PE DEPLIN!(daca si ea te place) alfel s-ar putea sa nu mai vorbeasca cu tine..doar ca nu te speria..toate vin de la sine! succes:* te pup dulce! Funda?
Sa treci la treaba! bagi si tu un film de comedie sau dragoste si incepi sa te dai la ea o saruti etc.
Cand o fata place un baiat logic nu vb asa cu el, si daca i-ar fi placut de tine crezi ca nu-ti dadea nici un semn? oricum eu zic sa incerci, sti cum se spune''incercarea moarte n-are!'' deci vb asa pe sleau cu ea si explica-i unde au ajuns sentimentele tale pentru ea si mai ales daca si ea ti le impartaseste! creed ca ar fi cea mai buna solutie>
Sfatul meu e sa nu va stricati prietenia de o viata pentru o relatie de 2-3 luni.
Nu o sa tina daca sunteti vecini.
Asa am facut si eu.
E foarte greu.
Cand esti intr-o relatie cu ea o vezi din alte perspective, incep sa apara conflicte.
Mai bine ramaneti asa cum sunteti.
Ok. sfatul meu este sa-i spui, trebuie sa gandesti asa,, Ce se intampla daca nu-i zic?'' apoi vine raspunsul tau > sau cealalta intrebare > ..si raspunsul tau
Buna!
Ar trebui sa mergeti la un suc si acolo sa ii spui tot ce simti...merita sa incerci!
Succes!
Adica mi-a dat sfaturi in relatia asta cu fota prietena si daca eu incep un joc sau cv ea continua am lovit-o cu o perina la mine si a inceput si ea sau daca pun mana pe ea nu zice nimic
Of,of,of...franceza asta! Mai daca nu stiti nu mai scrieti.Sa fim seriosi,, vuala" E VOILA scumpete.Ar trebui sa mai cochetezi putin cu dictionarul de limba franceza
Si bine ca sti tu franceza mai bine.du-te in franta si vorbeste cu francezii daca vrei, a si apropo nu am cont pe site-ul asta ca sa -mi fac temele..ca ar insemna sa fiu o trisoare. daca tu te simti atat de experta bravo tie.