| Flooo a întrebat:

big hug Am o mare nelamurire :-s Acum 3 zile am venit dintr-o tabara la munte. In ultima seara m-am sarutat cu unul din baieti,a fost foarte romantic, am stat amandoi in acelasi pat,imbratisati, ne tineam de mana. (app :el facea primul pas in toate actiunile astea) Nu stiam ce sa cred,deoarece el avea pretena in acel timp si m-am gandit ca pentru el era doar o distractie,insa erau acele semne micute cand stateam cu el,care ma faceau sa cred ca nu e doar o joaca,gen, mangaiatul,umblatul prin par,strangerea in brate... Cand am ajuns acasa s-a despartit de prietena lui. Deci ma place? Daca da, cum as putea sa ma comport, ca sa ii arat ca si eu il plac? ( adaug ca am mai vorbit cu el, ne-am intalnit sa imi dea niste poze din tabara. Stiu ca ne-am blocat putin uitandu-ne unul la celalat cand ne-am intalnit)

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Te sfatuiesc sa astepti,asa cum ai stiut sa faci si pana acum!
Posibil ca baiatul sa te placa,dar e posibil si sa nu mai fi vrut sa fie cu fata de care tocmai s-a despartit,nu stim motivele reale pentru care s-au despartit.
Ai rabdare si asteapta sa vezi ce anume face el,desi ai fi indreptatita sa crezi foarte multe dupa intamplarea voastra dulce.
Stiu ca ti-ai facut vise si nu-ti cer sa renunti la ele,doar sa ai inca putin de rabdare. Cere-i id-ul si obisnuieste-l sa va conversati zilnic,gaseste-ti mereu ceva sa-l intrebi,cere-i sfatul la ceva care stii ca se pricepe(muzica,filme,PC,orice) si fii mereu zambitoare si calda in preajma lui.
Daca te place cu adevarat, va intelege invitatia ta muta.
Daca doar s-a "jucat" vei intelege repede, dar tot nimic nu ai de pierdut!
Asa ca, fii calma, stapanita si...zambitoare!
Si,mult noroc!

2 răspunsuri:
| Teo08 a răspuns:

Buna! pai ar trebui sa te comporti normal tu, dar cand el va sta langa tine e posibil sa faca diferite gesturi si tu ai putea sa le raspunzi la fel. De exemplu:daca el te ia in brate te pui si tu mai aproape de el si il iei in brate faci mai la fel ce face el.

| Flooo explică (pentru Teo08):

Am uitat sa precizez ca el e mai timid si daca s-ar apropia de mine, nu ar face-o luindu-ma in brate, poate gadilandu-ma sau stiu eu cum...