Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi. nu e o problema, pur si simplu a intirziat din cauzza unor dereglari ale corpului, si ciclul nu vine mereu la timp, la mine in general vine odata la 3 luni deci, nu iti face griji (hug)
Pai nu vin regulat... am si eu luni in care nu-mi vin de loc docamdata esti in perioada in care corpul tau sufera multe schimbari asa ca nu intra in panica...
Mergi si fa o ecografie.La fel am si eu. Si la ecografie mi s-a spus ca am insuficienta de progesteron si mi-a dat sa iau niste pastile 10 zile ca sa imi vina menstruatia, NU te juca! Du-te la medic si fa ecografie!
Asta depinde cand ti-a venit prima menstruatie. Daca nu a trecut un an de la prima, nu te ingrijora. E normal ca menstruatia sa nu fie regulata in primii 1-2 ani, deoarece corpul se obisnuieste cu schimbarile. Poate sa nu iti vina nici 3 luni la rand.
Nu ai pentru ce sa te ingrijorez pentru ca menstruatia nu vie regulat la mine o luna de zile nu mi-a venit asa ca e ceva normal
Daca ai facut sex in ultima vreme ar trebui sa te ingrijorezi daca nu stai relax
anonim_4396 întreabă: