| SergiuNico a întrebat:

big grin Am si eu nevoie de cateva sfaturi..in "abordarea" unei fete, vreau sa stiu cam toti pasii..de la indiciile cele mai subtile, pana la a face cunostinta, si a duce discutia de la. just friends, la. ceva mai mult.
PS: Discutiile acestea au loc pe facebook, si ideal ar fi ca rezultatul..sa fie macar o intalnire.iar de la intalnire incolo..ma descurc eu happy.

7 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

In primul rand sper ca numele de la facebook nu il ai cu boss sau cv gen....suna a cocalar...mai departe nu am cu ce sa te ajut

| AngelWhite99 a răspuns:

Draga Sergiu, depinde si de caracterul fete-i dar am sa te i-au la general:
1.In primul rand daca discutati pe fb comenteaza-i pozele dar nu fi prea tupeist.
2.like-uri
3.apoi vine vremea sa vorbiti, bineinteles trebuie sa pari interesat de ea, afla lucrurile care ii plac si care nu.
4.ca sa dai de inteles ca o placi, intreab-o cam cum ar fi baiatul perfect pentru ea(nu incerca sa copiezi modelul-este cea mai mare greseala)
5. vorbiti deveniti cei mai buni prieteni ca ea sa te cunoasca cat mai bine si sa aiba cat mai multa incredere in tine, apoi fa pasul cel mare.
Curaj, prietene.Curaj!
Si multa bafta happy

| SergiuNico explică (pentru shadow72):

Nu, asta te asigur, contul e facut din 2010 iar eu intru ocazional sa mai pun cateva intrebari laughing

| shadow72 a răspuns (pentru SergiuNico):

Pana aici e bine... daca nu ii spui direct "buna fromoaso" cand ii dai mesaj pe facebook o sa fie ok discutia si o sa reusesti sa iesi cu ea iti garantez eu

| e7d7n7 a răspuns:

A duce discuţia la just friends? Păi dacă ajungi just friends, acolo o să rămâi, n-o să treci mai departe.

| sayWhaaat a răspuns:

Ce ma enerveaza astia ca e7d7n7 care sunt pe langa tema, si nici macar nu au citit intrebarea cum trebuie.
Deci, eu am procedat exact cum a spus AngelWhite99 si nu am mai putut iesi din "friendzone". Trebuie sa-i arati intentiile tale de la bun inceput, flirteaza cu ea uneori. Incearca sa ajungi sa o cunosti in cel mai scurt timp posibil, iar apoi intreab-o daca vrea sa fie cu tine, si aici vine partea cea mai importanta, NU o intreba pe facebook/mess/skype sau chestii de genu'. Eu nu am crezut treaba asta, si am intrebat-o pe mess, nici acum nu stiu raspunsul, inca se 'gandeste'. Este foarte important sa-i vezi reactia in momentele astea...
Sper ca te-am ajutat, bafta! happy

| Atheea a răspuns:

Fi tu insuti, daca vei juca teatru atunci cand va veti intalni isi va da seama si va pune capatwinking daca te-ai comportat normal pana acum si ea continua sa vb cu tine e clar ca te placewinking Succes!