Isi spun eu cum a fost cand am iubit
1 ma gandeam mereu la ea
2 eram obsdat de ea
3 universul meu era ea
4 incercam sai dovedesc asta prin vorbe frumoase, cadouri, fapte
5 o iubeam mult
acuma n-am de unde sa stiu daca te iubeste baiatul ala poate fi un bun manipulator care vrea sex, daca miai da detalii, varste, consversati poate as putea sa vad
E simplu. Daca il bagi in seama gen: "-Buna, ce mai faci?" si o sa te faca sa razi in orice fel (iti spune un banc sau o gluma sau etc.) iti dai seama ca e cel putin atras de tine. Ca sa iti dai seama daca e indragostit de tine invita-l in oras, iar daca n-ai tupeu, intra pe http://artaseductiei.ro/ si gasesti aolo tot ce ai nevoie.
Mai mult:
-trebuie sa-ti dai seama daca are prietena (cand discutati intrebal ceva de genu: hei ce clasa/cati ani are prietena ta sau chestii din astea de unde normal, iti dai seama daca are sau nu prieten)
-intreaba-l intr-o zi daca vrea sa va face-ti temele impreuna si dupa aia crede-ma, totul va veni chiar de la sine.
P.S.: Sper ca te-am ajutat!
Îți "spun-em" noi! Stai să verific globul de cristal... Meh, ghinion , mai încearcă altă dată.
N-am nevoie de site-ul asta ca am note mari, deci nu am nevoie.
Nu se gandeste-te sa sex pentru ca are doar 13 ani si eu 15. Da, stiu ca e prea mic pentru mine.
Ahahahahahahahahahahahahahah!
Ok,nu mi-am făcut niciodată griji că se epuizează sursele de prostie, însă nu m-am gandit că într-o zi am să văd aşa ceva.
anonim_4396 întreabă:
jhhyuvyu întreabă:
MoMoScumpik întreabă:
KatiMe27 întreabă: