| Addicted2Chocolate a întrebat:

Hei, TPU! de-a lungul timpului am observat diverse intrebari legate de petting si de "am ramas oare insarcinata facand petting imbracata?" si d-astea. Intrebarea mea este urmatoarea: De la ce varsta considerati ca este recomandat acest joc intr-o relatie? Mai ales heavy petting? (aici ma refer la cazul in care fata este virgina, asta pentru ca baietii nu au batai de cap legate de intarzieri menstruale, sanse de sarcina din. prostiilaughing etc.)

9 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

De la petting nu ramai insarcinata, mai ales prin haine. Daca esti virgina poti face nu e o limita de varsta nu afecteaza cu nimic. Doar ca atingandu-se organele se ating si lichidele ceea ce se poate sa iei o anumita infectie sau boala. Atata timp cat lichidul seminal nu ajunge inauntrul vaginului, deci daca nu exista penetrare, nu sunt sanse sa ramai gravida.
Varsta depinde' conaza sa fi suficient dezvoltat fizic si psihic. 15 ani zic eu, fiecare e liber sa faca ce vrea

| Addicted2Chocolate explică (pentru wolder):

Stiu asta happy tocmai de aia ceream parerea legat de varsta. Am vazut multe fete intreband despre sarcini si prostii in urma practicarii lui, ceea ce mi se pare o tampenie deoarece ar fi trebuit sa se informeze inainte de a se considera suficient de mature incat a trec de la papusi la asa ceva.

| SpeșălGirl a răspuns:

15 ani cred ca este varsta potrivita la care sa faci acest 'joculet'.

| Alcyon a răspuns:

Cam 16 ani. Trebuie sa ai in vedere insa faptul ca de la petting la sex e doar un pas. Cand esti excitat te cam ia valul si e posibil sa faci niste lucruri pe care apoi sa le regreti. De asemenea, daca nu respecti regulile de igiena, e posibil sa faci infectii.

| mihai69 a răspuns:

Nici pettingul, nici sexul nu au o vârstă optimă de debut. Fiecare organism e diferit, fiecare persoană e diferită (spun asta pentru că în activitatea sexuală are foarte mare importanță și dezvoltarea psihosomatică, nu doar cea fizică, mai evidentă „cu ochiul liber").
În plus, să nu crezi că 100% e imposibil ca un spermatozoid viabil să treacă prin haine spre intrarea în vagin și apoi mai departe... Cum nici bolile nu se prea sinchisesc de bariera asta... Așadar, ca pentru orice activitate sexuală (cu sau fără penetrare propriu-zisă) e nevoie de informare, igienă, pregătire. În domeniul ăsta, orice lucru făcut „după ureche" are consecințe (uneori grave) mai târziu.
Ai grijă de tine!

| DNSK a răspuns:

Asa..si? fata mea sa nu faca. oricum, am zis ca-mi cumpar o arma cu luneta. sa vad atunci care-i mai smecher si care se mai apropie de ea. astia nu vezi, de la 12 ani le trebuie...shaorma. cu de toate. la 12 ani radeam cand auzeam cuvantul sex. era tabu si sacru. acum..mai bine tac. zi faina

| trixiiie a răspuns (pentru DNSK):

Rise and shine! Nu mai fi așa închis, lărgește-ți orizonturile.
Fata o să facă, cu sau fără știrea ta. Și dacă vrei un sfat al unei fete crescute de niște părinți cu orizonturi largi, atunci spune-i fetei tale că să aștepte pe cel pe care-l iubește cu adevărat e cel mai important, spune-i c-o susții orice-ar fi, dar pentru sufletul ei e bine să nu facă greșeli.
Și nu interpreta că încerc să spun cum să-ți crești copilul, dar eu sunt fericită așa cum sunt și m-a învățat bine mama, m-am culcat cu un singur băiat, când am fost sigură, și sunt și-acum cu el. happy.

| DNSK a răspuns (pentru trixiiie):

Tot imi doresc arma aia, dar iti dau si like pentru raspuns

| trixiiie a răspuns (pentru DNSK):

Dacă o să am fată, și eu mi-o voi dori laughing.