| BATTLEGROUND a întrebat:

Hei TPU

de ce in ziua de azi toate fetele sunt cu...ve? nu e vorba de fetele mai mari de 18 ani ci de minore :p De exemplu 80 poate chiar 90 la suta din fetele de 14 ani sunt spate)) Nu ca m-ar interesa pe mine de acele cu...e dar e ciudat sa aflu despre fiecare dintr-o parte sau alta ce fel de fata e))

As vrea sa stiu daca si acum vreo 20 de ani erau tot asa fetele! Voi cei ce sunteti mai in varsta as vrea sa imi spuneti daca si generatiile trecute au fost la fel tongue

A da... Nu vreau sa inteleaga nimeni gresit! fiecare poate sa isi inceapa viata sexuala cand doreste insa problema este ca in ziua de azi majoritatea fetitelor sa spunem asa sunt extrem de usor de influentat si sunt de acord sa se f*** cu absolut oricine

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate amice laughing

| SkyPilot a răspuns:

Nu trebuie sa crezi chiar orice auzi. Baietii obisnuiesc sa se laude chiar daca nu au cu ce, iar fetele spun lucruri neadevarate din invidie.
Daca ai fi trait acum 20 de ani ai fi spus acelasi lucru. Diferenta este ca acum cei care vor sa treaca la fapte o pot face mai usor, aveti smartphones si social media.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau... Mai exista si instinctul de turma.
Si da, ai dreptate, intr-o clasa cu fete de 14 ani 80%-90% sunt vai de ele.
Alea cuminti sunt date la o parte, sunt luate in ras si sunt "invechite".
Se mai imbraca si provocator si incearca tot felul de chestii ce duc la o depravare constanta.

Sa nu mai zic ca daca una vine cu subiecte cu tema istorie, religie, literatura sau filme (filme in afara de Fifty..bla bla bla ) deja e considerata plictisitoare.
Imi pare tare rau de generatia asta.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Aiiaiii, ne-am nascut in generatia gresita.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Da.
Pacat de noi, adica de "bisericutele" astea mai normale (din punctul meu de vedere).

| BATTLEGROUND explică (pentru anonim_4396):

Omule... eu sunt pe a 12-a si sunt la un profil extrem de bun unde copii ar trebui sa fie destul de deschisi la minte si inteligenti dar cu toate astea eu nu pot vorbi niciodata pe un subiect serios cu nici un coleg :p nu pot sa abordez o intamplare istorica, politica sau religioasa cum spui tu deoarece nu am cu cine sad daca nu faci misto sau glume proaste nu esti bagat in seama! Cand abordezi un subiect mai serios se uita ceilalti la tine ca la un nebun! Am inceput sa nu mai inteleg pe nimeni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BATTLEGROUND):

surprise Me, too.

Eu nu sunt a 12a, sunt mai mica, dar aceeasi poveste.
Chiar acum cateva saptamani mi-a spus un baiat ca sunt
"de moda veche" ( ma imbrac foarte diferit), iar subiectele mele sunt plictisitoare.
Si cum ai zis tu de " deschisi la minte si inteligenti ", am cativa amici pe la colegii nationale si ghici ce muzica interesanta ascultau?
Manele.
Mai mare rusinea.
Ca sa vorbesti cu cineva despre istorie, politica sau religie, ori pe un site ca asta, ori iti gasesti un profesor, ori unul mai intelept ca majoritatea tinerilor din ziua de azi sunt... Sunt.

| pufulescu a răspuns:

Prietenas, spune si mie in ce oras din Romania ai vazut tu ca 8 fete din 10 sunt c...e?
Sunt chiar curios!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Maicute se zice acum, "bisericutele" numai e la moda laughing

anonim_4396

Iar te-as injura.
Numai ca imi lipseste un element si o lady nu are voie sa injurebatting eyelashes.
Cat ma oftic ca nu sunt baiat.

anonim_4396

Mai ai ai pana te poti minti ca esti lady, ti-am mai zis eu laughing

anonim_4396

Adica?

anonim_4396

" În timp ce a fi femeie ține de gen, a fi o lady ține de rafinamentul dobândit în timpul vieții, de feminitate, de grație în mișcări și de o educație aleasă în ceea ce privește comportamentul potrivit oricărei situații. În încercarea unei femei de a deveni o lady, ea va începe prin asimilarea cunoștințelor de bune maniere și a comportamentului bazat întotdeauna pe bun-simț. "

numai tot imi baga pe gat cu "lady" ca ti-am zis, o " lady" e o femeie trecuta prin viata si maniere bune, nu o fata. don't tell anyone

anonim_4396

Atunci o "grate-ciella" nu are voie sa injure laughing.

| dreamgirl94 a răspuns:

Eu am facut-o la 18 ani, neinfluentata de nimeni.Ai dreptate cu faza cu minorele, asta se datoreaza ignorantei parintilor.Dar noi nu putem schimba asta.De exemplu, colegele mele cand aveam 16-17 ani tot radeau ca sunt virgina, desi o puteam face oricand.Dar efectiv nu voiam sa fiu ca gloata, sa o fac doar ca sa o fac, deci tine si de caracter happy

| peperonies a răspuns:

Si te supara ca se *** cu toata lumea mai putin cu tine nu?

| Alcyon a răspuns:

Eu am 30 de ani, si deja cand eram prin generala aveam colege de 12-13 ani, ce-si incepusera viata sexuala. La liceu proportia cred ca era de peste 50%. In prezent, imi inchipui ca lucrurile stau si mai prost. Pe vremea parintilor mei insa, era cu totul altceva. Pe atunci inca mai exista obiceiul ca femeia sa se marite virgina. Nu se mai punea foarte mare pret pe asta, asa cum se punea pe vremea bunicii, dar oricum, nu era atata destrabalare.

| kyliejenner a răspuns:

Sa nu uitam de asemenea ca 80 sau poate chiar 90 dintre baietii de 14 ani sunt niste libidinosi idioti si nesimtiti