Aa.1) m-a deranjat faza cu emo. ce rahat treaba are ce e emo sau rapperita sau cocalara sau ce vrei uh?>.<
si 2)Innceperea vietii sexuale e un lucru imporatant...nu poti spune daca nu mi-a placut asta e.
eu sunt baiat sa m-am gandit la chestiile astea. u cred ca nu gandesti deloc.
Fiindca toti stim ca sexul intr-o relatie in care nu exista dragoste adevarata, intimitate, distruge relatia. Si ca un cuplu care se grabeste sa ajunga in pat, inainte sa fie momentul, nu are zile lungi. Nu stiu de unde ai scos tu ca e foarte misto dupa aia, dar asta arata ca nu ai experienta. E foarte misto, daca va cunoasteti bine, va iubiti cu adevarat, intre voi exista multa intimitate si relatia este stabila, ati trecut prin bune si rele impreuna. Intr-o relatie, daca pui in termenii: "ma las o data", nimic nu are valoare. Ca sa ajungi in pat cu un barbat, trebuie sa-l iubesti suficient de mult incat sa ti-o doresti fara rezerve. Vei vedea, cand o femeie te va iubi cu adevarat, va ajunge in pat cu tine nu ca sa-ti faca o favoare ca la prosti, ci fiindca te doreste si te iubeste. E jalnic ca un barbat sa vrea sex de mila, ca o favoare. Barbatii adevarati isi doresc sa fie iubiti, sa faca sex din dragoste, nu din mila.
Primul sex e ceva mai mult decit o simpla placere si o curiozitate! Acest pas fiecare il decide pentru sine, cind e gata sa fac sau nu.Cea mai frecventa intrebare e "Ce o sa fie dupa" e o intrebare pe care nimeni nu-i stie raspunsul, pentru ca fiecare persoana reactioneaza in mod diferit, cuiva ii place cuiva nu.Tu ca esti baiat ar trebui sa gindesti altfel. Trebuie sa o gatesti moral, si dupa treci si la fapte si tot cu o mare atentie! Bafta!
Pacat,spun asta deoarece te rezumi doar la s.x, si foarte bine ca acea fata din descrierea ta, gandeste.depinde cati ani ai de nu prea intelegi unele lucruri. daca o fata are un prieten sa zicem si el o roaga sa se culce cu el si ea zice nu, pentru tine asta ar fi chiar un motiv de despartire presupun
Se vede ca te gindesti doar la sex. fetele normale cu mintele in cap stiu cei asta sex, pentru baieti e un fleac nu reprezinta niciun risc pe cind fata da...din cele spuse eu pot sa-ti spun ca tu nu poti iubi tu iubesti doar sexul. daca fata spune ca iubeste inseamna ca da iubeste dar nu ca vrea sa faca sex.acest pas e dificil pentru o fata.si poate ca da sunt timide. daca vrei sa fii cu o fata normala eu iti recomand sa renuti la gindul asta
Vai de capul meu, ce mentalitate.
In primul rand fetele au nevoie de stabilitate, poate e prea mica aia "emo" sa o faca cu el, normal!
Conteaza si varsta, sentimentele si durata relatiei.
Relatiile sexuale nu sunt asa usoare, exista riscuri mari care pot afecta viata toata.
Pai daca esti fata, ce te intereseaza ce fac altele? Poate fata a zis la vrajeala "te iubesc". Si daca intr-un moment de slabiciune a fost sincera si i-a scapat, iar ulterior baiatul ii dovedeste ca are un comportament de 2 lei, e normal sa nu mai faca sex. Poate pentru tine sexul e ca spalatul pe dinti, o faci si gata. Dar poate pentru alte fete e important si vor sa se convinga de reciprocitatea sentimentelor partenerului.
Mai taci nici ca nu sti sa scrii.Ce tot scrieti cu i din i in mijlocul cuvantului? Credeam ca se scrie "gandul" ci nu gindul.Dar in fine,nu vreau sa fiu ca fetele "normale",(de parca na-s fi normala), nu am de ce sa vreau sa fiu ca alea. Daca as fi baiat m-as PISA pe fete din astea.Le-as da **** dupa care dimineata mas uita la ele si as zice: ah, inca mai esti aici? ele! Timide auzi!
Sexul nu e din iubire.Tocmai aasa il supui pe baiat la incercare, sa vezi daca te iubeste cu adevarat, il refuzi si vezi cat te asteapta.Nu-i demonstrezi nimenui ca=l iubesti daca accepti sa faci sex cu el, este total gresit! Nu trebuie sa va lasati prostite de baieti.
Cand vei avea copil, respectiv o fata, asa o vei invata? Sa ajunga o masina de facut sex?
Vai...Dar vad ca nu prea ai mentalitate.
Daca ele zic ca iubesc, atunci chiar iubesc. Dar nu trebuie sa faci sex ca sa dovedesti acel ''te iubesc''. Si plus de asta, poate acele fete care zic ''te iubesc'' dar nu vor sa faca sex e pentru ca NU SUNT PREGATITE PENTRU PASUL ASTA, DUDE!
AlExUtZu4423 întreabă: