| TeoPentrucavreau a întrebat:

Hei TPU, de vreo 2 luni imi place de un tip. El este mai mic decat mine cu 5 cm, acest lucru poate sa imi scada sansele cu el? Si daca da, ce as putea face sa cresc in ochii lui, evident nu in inaltimelaughing). Merci mult pentru ajutor ^^.

Răspuns Câştigător
| PinkTerror a răspuns:

Bulshit

Eu sunt(de foarte putin timp) cu o tipa putin mai inalta si "i'm loving it"

Problema este sa il faci sa se simta in largul lui. indiferent ce inseamna asta pentru el. daca poti face asta atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Primul sarut e mai complicat simtim ca trebuie sa avem controlul sa va uitati la noi deci:
lasa-l sa te dea pe spate si sa te sarute sau cazi, te impiedici si apoi cand el este pe o pozitie de putere saruta-l (o va face cu siguranta) si o sa ii confere increderea si etc... 5 cm nu sunt o problema.

Have fun,
PT

11 răspunsuri:
| SEkaty3 a răspuns:

Si mie mi-a placut de un tip mai scund decat mine tot cu 5 cmthinkinglaughing
Sincer...ne placeam, dar degeaba pentru ca mereu exista complexe. Si sincer, nu o sa porti tocuri cand iesi cu el ca o sa te simti prost si el la fel..deci nu prea are rostsad
Eu am fost dezamagita pentru chestia asta..si m-am invatat minte:*
\\

| MrBitt a răspuns:

In primul rand ca sa cresti in ochii lui trebuie sa te maturizezi si sa intelegi ca atunci cand apare dragostea nu mai conteaza inaltimea, in al doilea rand ar trebui sa vorbesti si cu el sa vezi ce parere are despre tine

| HDSeer a răspuns:

Nu-i mare treaba.Esti mai analta dar cadeobicei baietii sunt mai inalti decat fetete>desi ele de dezvolta mai repede>Daca tii 1 an relatia cu el poate se face el mai inalt decat tine big grin)

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu conteaza inaltimea, culoarea sau varsta. Conteaza sa va intelegeti!

Răspuns utilizator avertizat
| raluk27 a răspuns:

Pai de ce te uiti la de-astia de le scuipi seminte-n cap? Asta cu dragostea nu are varsta, inaltime, culoare e bullshit!

| derpiiiiiiiina a răspuns:

Nu conteaza inaltimea, daca iti place de el, zi-i acest lucru.

| December a răspuns:

Wow! 5 cm! "enorm"! e o diferenta atat de "mare" si de "importanta" cum nici nu-ti poti imagina!

| soricelulRulz a răspuns:

Inaltimea nu are nici o importanta daca te va place trebuie sa te placa pentru ceea ce esti nu pentru cum arati

| Yumeno a răspuns:

Nu conteaza inaltimea atata timp cat il placi iar el te place

| TeoPentrucavreau explică (pentru raluk27):

Nu e de uitat, la inceput am fost doar prieteni dar cu timpul am inceput sa tin la elblushing.