Fără supărare, eu cred ca e un "golanaş" si nu vrea decat sa isi piardă timpul. Ba cu tine, ba cu altele. Eu zic că nu e de tine. Si nu cred ca ține la tine.
Dacă tii la cineva nu poti sa iti bati joc de el in halul asta. Hai ca azi suntem impreuna, mâine nu mai am chef, poimâine mă duc cu alta. Ce e asta? Bătaie de joc.
Eu zic sa il ignori. Fii indiferenta si nu il mai baga in seama. Cauta-ti un baiat dupa sufletul tau. Sincer si timid.
Cred că vrea doar să te facă să suferi.
Eu dacă aș fi în locul tău nu aș mai începe o relație cu el,pentru nu este el singurul băiat de pe pământ.
Chiar dacă îți v.a fii greu, dar decât așa, eu zic, că mai bine nu.
Tu oricum faci cum vrei, alege ce crezi tu că e mai bine
Fundă?
Eu cred ca o face doar din orgoliu si vrea ca tu sa te duci la el si sa faci "primul pas"... asa sunt de obicei baietii ..orgoliosi..crede-ma mi s-a intamplat
Pai fii si tu la fel de indiferenta, sa nu ti mai pese ca el te ignora. Fii vesela, nu trebuie sa te axexi pe el sa vezi cu cine flirteaza sau cu cine se combina. Baieti sunt o gramada, mult mai buni...
Parca ieri ne intrebai daca el se va intoarce la tine dupa ce fata aia l-a refuzat. Azi ai schimbat scenariul, ca s-a intors deja la tine.
Nu, nu cred ca se va intoarce la tine, pentru ca nu mai simte nimic pentru tine.
Imi pare rau sa-ti spun, dar esti tare naiv a, daca tot schimbi datele problemei, sperand sa auzi ceea ce vrei tu, nu adevarul.
Nu-i nimic, viata iti va raspunde si vei invatat in ani, ca nu-i asa cum vrei tu intotdeauna.
Din pacate, nu are sens sa te mint, doar ca sa-ti spun ce vrei sa auzi.
Daca un baiat a plecat dupa alta fata, parasindu-te, a facut-o clar pentru ca nu te mai iubea si nu mai avea dragan la tine, nemaifiind sanse sa se intoarca pentru ca te iubeste, poate doar ca sa-si bata joc de tine, daca insistiti sa-l cauti si sa-l sicanezi.
Am inteles dar tot ce am spus este adevarat. Iti multumesc pentru raspuns. Stiu ce am de facut.
00Andreea008 întreabă: