| lucica244 a întrebat:

Hei, TPU!

Deci este in scoala un baiat pe care il plac foarte foarte mult, iar el e cel mai popular tip din scoala gen, toate fetele sunt topite dupa el. Eu si cu cel mai bun prieten al lui nu ne intelegem bine, deci aceste l-a pus pe el sa isi bata joc de mine. De fiecare data cand ma vede ma intreaba ce mai fac, tipa in gura mare numele meu, iar cel mai des ma face viata lui. Mai nou, a zis la toata scoala ca suntem impreuna, iar noi locuim in aproiecere, iar atunci cand iesim la aceeasi ora stiriga foarte tare pestrada: Viata mea; ce mai faci tu, Anca, viata mea(pe mine ma cheama Anca) si zice ca stiu "pozitii"noi fiindca am facut gimnastica de performanta.
Heelp me! Dau fundita! Ajutor!

Răspuns Câştigător
| i0ana a răspuns:

E clar ca tipul e pus pe glume si e foarte increzator in fortele proprii. Prea increzator as zice. Iar chestia cu gimnastica a fost de-a dreptul grosolana. Parerea mea e sa te reorientezi. Cu siguranta mai sunt si alti baieti draguti la tine la scoala, care nu ies la fel de mult in evidenta dar au multe calitati. Oricum, alegerea e a ta pana la urma. Tu stii mai bine cat de mult il placi. Oricum, daca alegi sa incerci, nu ii acorda prea multa atentie si fii subtila. Baietii nu vor niciodata ceea ce pot avea pe tava, dimpotriva, vor ceea ce pare inaccesibil.winking Mult succes!

10 răspunsuri:
| Leerix a răspuns:

Cu ce vrei sa te ajutam mai exact? big grin

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru i0ana):

Si tu crezi ca daca o arzi pe inabordabila, ai sa inpresionezi? laughing baietii vor ceva inaccesibil, ca sa se laude, barbatii insa cauta altceva.

| i0ana a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Personal nu am nevoie de sfaturi in dragoste, multumesc oricum. Daca ai fi citit cu atentie intrebarea de mai sus, ai fi observat ca ma refeream la un anume tip de "baieti" si nu barbati laughing Si ma mai gandeam la faptul ca multe fete, tinta unor comentarii sau remarci nepoliticoase, nu reactioneaza in vreun fel si se poate intelege ca accepta un astfel de comportament...Numai Bine!

| Crs_Robert_2000 a răspuns:

Isi bate joc de tine. Scuipa-l in gura sa se trezeasca din nesimtirea asta adanca, nu e mai presus de nimeni, si nu are de castigat daca face asemenea lucruri.

| LeeJiEun a răspuns:

La poza de profil pari ca ai vreo 11 ani. Fetito, lasa baietii, ai toata viata inainte. happy

| lucica244 explică (pentru i0ana):

Mersi!

| lucica244 explică (pentru LeeJiEun):

Eram mai mica! Am 14 ani!

| LeeJiEun a răspuns (pentru lucica244):

Ai 14 ani. dar nu e varsta necesara pentru a umbla dupa baieti. E normal sa te atraga sau sa te indragostesti dar na, totusi ai o varsta frageda. El cati ani are?

| lucica244 explică (pentru LeeJiEun):

Tot atat
dar nu ma refer la ceva serios... pfff... copilarii iti dai seama

| LeeJiEun a răspuns (pentru lucica244):

E ok. Pai nu stiu ce sa zic, spune-i ca il placi, e singura modalitate. happy