Lasa-l o zi 2 si apoi ramai cu el sa vorbesti si insisti sa iti spuna ce are de e suparat sau de ce a fost suparat (in caz ca-i trece).
Nu insista, spune-i ca ii esti alaturi, e foarte important sa stie asta, insa daca vezi ca nu reactioneaza e ok sa il lasi pana considera el.
Du-te acasa la el.nu sta aiurea,da-ti interesu,insista,incearca sa-l faci la psihic sa iti spuna ce are,nu-l lasa pana ce isi aduce el aminte sau ii trece sa-ti spuna,minte-l zii ca faci si u la fel daca face chestia asta,orice numai sa iti zica ce are si dupa ii zici cat de mult il iubesti,exprima-ti sentimentele, zii ceva ce si-ardori sa auda sau nu a auzit niciodata de la tine si cu siguranta vei afla ce are, trebuie doar sa-l faci la psihic cum am mai zis.si eu am trecut printr-o chestie din asta. sper ca te-am ajutat.
Wow deci iubitul tau poate este intr-o depresie ...cu ideea ca este displacut in orice calitate.eu as zice sa il lasi putin iar apoi daca zici ca mama ta te cunoaste ca asta reiese din"nici mie nici mamei lui" ai putea sa te duci la el si sa il intrebi ce are si ca poti sa il ajuti macar emotional. bafta :*
Nu e suparat pe tine, asta e sigur.cine stie ce problema o fi avut poate o fi un baiat mai timid si slab iar cineva la scoala l`o fi jignit astazi cati ani arE? DACA nici mamei sale nu`i spune si zice ca vrea sa moara e clar ca are ceva pe cap.n-are rost sa te stresezi degeaba, fi alaturi de el, du`te si ajuta`l orice ar fi patit.
Si eu cred ca ar fi mai bine sa te duci la el acasa si sa vb cu el,sa il strangi in brate, sa il saruti si sa ii spui k orice ar fi, tu vei fi alaturi de el.si cred ca o sa iti spuna.k doar esti iubita lui
Crede-ma ca nu, poate fi orice numa nu timid si slab. Nu ii pasa de jicniri, are 16 ani. El sta in gazda, nu ma pot duce la el, persoana la care sta nu ma lasa sa intru in casa
Aa.pai atunci o fi faza ca sta in gazda.totusi la 16 ani poate nu`i place sa stea departe de familie.se poate sa faca o cadere nerovoasa din cauza asta! nu stiu ce sa zic poate ar fi bine sa-l lasi in pace pana te suna el. eventual suna`l diseara sa vezi cum se simte sa nu zica apoi ca u`ti pasa de el.
Mutubal întreabă: