anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o intrebare puțin mai delicata, însă as dori sa o spun aici pentru ca nu prea am unde altundeva sa o pun. So..sa începem povestea. laughing Este o poveste banala cum o fata face dragoste cu prietenul ei, iar fata începe sa fie puțin sceptica. laughing Luna aceasta mi-a venit menstruația, însă sa spunem puțin ciudat. In primele doua zile am avut doar picături, iar după mi-a venit normal timp de 3-4 zile. In general mie îmi vine normal ciclul..adică fără acele "picături" de început. laughing Și îmi tine normal in jur de o săptămâna. Iar după acest lucru..am greață de dimineața, uneori extrem de nasoala pentru ca îmi vine sa vars propriu zis. laughing Mai am și oboseala și o pofta extrem de mare de ciocolata..nu pot spune ca nu iubesc ciocolata, dar in fiecare zi sa mananc. Nu prea mi s-a întâmplat. laughing
Însă, menționez ca de fiecare data am făcut-o cu prezervativul și niciodată nu a fost rupt. Din acest motiv cred ca n-am cum sa fiu, însă aceste stări îmi dau de furca. Și dacă sunt, am ars-o! Dacă am făcut cu prezervativ și îl verificăm tot timpul, am cum sa fiu?

Răspuns Câştigător
| MademoiselleCosmina a răspuns:

Nu ai cum sa fii. Cine stie ce ai mancat si ti-e rau.
Am patit si eu.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.
Ai ars-o.

| MariaEcaterina99Y a răspuns (pentru sadrian46):

Eu am întrebat serios. Dacă nu ai ce zice, nu mai comenta?

| MariaEcaterina99Y a răspuns (pentru MademoiselleCosmina):

Mersi. ‘)) Asa m-am gândit și eu. Dar mna..am stările acestea de aproximativ o luna. Din acest motiv m-am speriat puțin.

| Andreeush a răspuns:

Nu, atâta timp cât te-ai protejat.

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru MariaEcaterina99Y):

Mergi la doctor, poate ai lipsa de vitamine.

| MariaEcaterina99Y a răspuns (pentru MademoiselleCosmina):

Da, se prea poate.