| Anonimms128 a întrebat:

Hei TPU! Eu cu iubitul am decis sa facem sex, Problema e urmatoarea el are 16 ani dar e virgin amandoi suntem,Si faza e ca nu stiu cum sa facem prima data punem prezervativul dupa ce mă dezvirgineaza sau prima data? Noi am mai incercat odata sa facem dar am esuat, Aveam durere jos nu o puteam suporta si pe el il durea "ața"..si el nu stia cum sa bage penisul..si asa aveam o durere pe care nu o puteam suporta el avand penisul cam foarte gros,Niste sfaturi cum sa fie mai usor? si mai o intrebare cand facem sex lui ii se rupe ața? Asa au zis unii Nu vreau sa judecati ne asumam totul si facem responsabil protejat! Fara comentarii ce nu isi au rostul, Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Konstantinos99 a răspuns:

Sexul e ceva ce vine automat dupa o relatie indelungata. Sexul e garantia ca nu va veti desparti niciodata, la 16 ani mi se pare ciudat dar daca sunteti siguri nu uitati pe la 18 ani sa va casatoriti. Eu asi lasa treaba cu sexul mai incolo pus ca nu aveti nici un beneficiu momentan.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Contactul sexual se face DOAR cu prezervativul pus.

| Anonimms128 explică (pentru suntserios):

Dar ma refer prima data, cand am incercat am facut cu prezervativ dar nu a intrat nici cum, fara a intrat doar capul.dar era o durere de nu o suportam.

| Emilian65 a răspuns:

Nu începeți actul sexual fără protecție!

| Anonimms128 explică (pentru Emilian65):

Da stiu dar problema e, Ca data trecuta cand am facut-o am folosit prezervativ dar nu a intrat penisul doar fara a intrat doar capul si ma durea rau

| Cavaler001 a răspuns:

El are 16 ani, dar tu nu ne-ai zis cati ani ai?
Ideal este sa va excitati reciproc pentru a reduce la minimum durerile implicite.

| Anonimms128 explică (pentru Cavaler001):

Eu fac 15 ne-am excitat dar durerea tot a fost destul de mare.

| Cavaler001 a răspuns (pentru Anonimms128):

Vei face 15 in decembrie. Te cam grabesti.
Pe de alta parte sunt lubrifianti la farmacie care fac penetrarea mai usoara.
Nu va grabesti nimeni.

| Anonimms128 explică (pentru Konstantinos99):

Da asa e iti dau dreptate, el vrea să mă ceara cat de curândhappy Simtim nevoia sa facem sex dar simt ca e momentul potrivit, Ai funda

| Emyvio74 a răspuns:

Mie nici la 3 copii nu mi s-a rupt ață. Am făcut și cu virgine. Depinde de om...