anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUnda! Pai m-ati dat sfaturi de mai multe ori asa ca pun o alta intrebare sper sa-mi raspundenti la ea 1

Pai sunt cam saturata de tot ce e in jursad nu am niciun amic ..nu sunt sociabila, sunt timid(foarte), si am realizat ca deja am trecut prin prea multe dezamagiri in dragoste 4 baieti 2 dintre ei nici nu au stiut ca exist ..nu am vorbit niciodata cu ei din cauza ca nu aveam prieteni in comun. nu ne cunosteam si asa am ajuns sa-i uit dar acum m-am indragostit de un al 5-lea care mi se pare ffffffffff dragut si super. il cam stie lumea. e din acelasi oras cu mine si e mai mare ca mine cu un anare(15ani). si sunt sigura ca si asta va fi iarasi o dezamagire mare cum au fost si celelalte.crying am intrat azi intr-o depresie profund dezamagita de tot ce mi se intampla. vara asta o sa stau in casa toata vara. nici macar nu stiu ce sa fac de ce sa ma apuc. simt ca tembesc in casa ca peretii se aproprie de mine. m-am dus ieri afara si m-a durat oribil de mult capul pentru ca numai am iesit de5 zile afara nici nu am mers la scoala ca am fost bolnava si acelasi lucru la scoala sunt "ciudata" din clasa care are stilul ei, limbajul ei si nu vorbeste cu nimeni si e deja dezgustata de atatia oameni tembeli. nu stiu ce sa fac? sfaturi? sad mi-ar fi de folos nu numai acum si toata viata. chiar nu stiu ce sa fac cu baiatul pe care il plac. nici nu stie ca exist si nu trece macar 1 ora sa nu ma gandesc la el. Sfaturi plzz, mersi!

6 răspunsuri:
| octha a răspuns:

Hmmm.e cam delicata problema ta.
1 la mana de ce sa nu iesi afara? de ce sa stai numai in casa? iesi si tu ziua afara mai tragi in piept aer curat
2 la mana de ce nul inviti pe baiatul respectiv la o intalnire? spune-i frumos ca simti nevoia sa te plimbi cvu cineva si nu gasesti cu cine, si daca vrea sa te insoteasca, sunt 90 la suta sigur ca nu te refuza.la intalnire poti sa aduci in discutie treaba daca are vreo prietena, daca nu are atunci ce parere are de tine, daca ii place de tine, etc, daca nu vrea sa fie cu tine
3 la mana daca mai ai nevoie de sfaturi iti pot da idul meu
4 bafta si spor in a gasi curajul necesar in al invita la plimbare:*

| Incolorate a răspuns:

Ia in perspectiva tot ce a zis oktaw, ca a zis bine, si gandeste-te bine sa-l inviti undeva iti trebuiesc doar 15 de curajtongue

| PuFaRiNaIsThEoNe a răspuns (pentru octha):

Chiar as vrea id tau! dar cati ani ai?

| SentimentalConsil a răspuns (pentru octha):

oktaw
1 la mana ta, de iesit iese pe-afara dar in ultima perioada a fost bolnava ( asta daca ai citit bine enuntul postarii )
2 la mana ta, cum mama naibii sa invite o fata un baiat in oras domnule? laughing

| SentimentalConsil a răspuns:

Buna, este stiut ca intr-o perioada a vietii, adica cea a varstei tale, ai manifestari din ce in ce mai "ciudate" adica pubertatea (trecerea de la copilarie la adolescenta sau mai bine zis, in cazul fetelor, la maturitate ), stresul apare in foarte multe cazuri in asociere cu modul in care responsabilitatea este perceputa de fiecare fata. Astfel, in cazul in care tanara fata nu primeste respectul cuvenit din partea persoanelor dragi sau a celor din cercul de prieteni, poate duce la interpretarea eronata a notiunii de responsabilitate. In acest sens, fetele aflate in situatii de acest gen tind sa isi asume cat mai multe activitati in vederea multumirii persoanelor din jur. Timida nu prea ta vad eu ca esti deoarece ne zici ca ai mai avut prieteni

| octha a răspuns:

Mai sentimentailule... daca nai citit ea a scris ca sta toata vara in casa.am citit si eu ca a zis ca e bolnava, dar nah... mintea ta e tinuta departe ca sa nu poata sa priceapa.
1 la mana am terminat cu sentimentalul, asa ca incep cu tine pufarino
2 la mana am 20 ani, stiu cum se simt unii care nu au cu cine sa vorbeasca(si eu am fost la fel, dar am trecut peste asta cu ajutorul prietenilor, si a prietenelo, iubitelor)
3 idul meu e jymmy_smecheru, daca ai nevoie de mai multe sfaturi, idei, sprijin moral
4 te astept pe mess:*