Poti sa-i trimiti, ar fi o surpriza placuta, oarecum. Cine stie? Poate este cea mai buna modalitate de a da startul unei legaturi ceva mai stranse. Va vedea ca nu ai uitat de el si poate il va pune pe ganduri. Daca nu ati ma vorbit de ceva timp, e clar ca nu poti sa te numesti obsedata, deci stai calma. Dar sa nu exagerezi, in sensul ca. ii trimiti tu sms de cateva ori, 2-3, dar daca el nu are faza de inceput dupa aceea, nu e cazul sa devii stresanta, deci sa nu mai insisti. Succes
!
Buna!
Da,ii poti da un mesaj simplu : ''Hei. ce mai faci?'' si te semnezi.
Va fi impresionat!
Dar doar un mesaj. urmatorul pas trebuie facut de el!
Nu cumva sa-i spui ca-l placi, poti sa-l faci sa deduca asta, dar nu sa-i spui.
Te pup!
Pai cred ca ar trebui sa astepti sa vina,chiar daca iti e dor de el, stai cu prietenele si inveseliti-va, asa el nu va stii ca tu inca mai ai numarul iar dupa ce ii trimiti sms-ul sa regreti . Sincer, eu asa as proceda, fiindca sunt cam in aceeasi stare ca si tine
Poti sa-i trimiti, daca nu o sa-ti raspunda inseamna ca nu-i face placere sa vorbeasca cu tine dar daca iti raspunde e un pas spre bine
Heiii :* mi-a raspuns la mesaj.s-a scuzat ca nu a raspuns la timp dar nu a avut semnal.I-am spus ca ma intrebam ce mai face iar el mi-a raspuns ca : si el s-a mai gandit la mine