1 la mana. Vorbeste cu acel baiat si spune-i sa iti zica adevarul, daca o place sau nu pe fata aia si clarificati niste lucruri;
2 la mana. Fata aia care zici tu ca e "c***a " ar trebui sa stie asta, du-te si spune-i ca baiatul X (nu stiu cum il cheama) e prietenul tau "iubitul" tau si sa inceteze sa se mai dea la el. pupii. funda?
Pai draga e clar tipului nu ii pasa catusi de putin de tine daca ti-a dat replica asta, in locul tau i-as spune direct : "Esti cu ea, sau cu mine? "
Totusi daca tipa e panarama ( la 12 ani, nu ma mira), tipul probabil urmareste sa saruta, sau cgiar sa... faca sex, deh suna cam deplasat, adica de la unul 14-15 ma astept la genul de comportament, totusi nu mi s-ar parea neasteptat, in fine, daca pe el il doare undeva de tine, atunci fii demna, nu te merita.
El nu cam umbla dupa ea. Problema e ca prietena mea cea mai buna zice ca ii vede cum se rad impreuna, isi trimit biletele (chestiile astea le-am vazut si eu) iar eu NU SUPORT asta! Si fata respectiva stie ca suntem impreuna, poate face intentionat astea. Iar acea fata are si ea prieten. Dar oricum nu-i pasa! Eu l-am intrebat de multe ori, si mereu spune ca nu o place. dar mai stii?
I-am zis fetei sa nu se dea la el, dar ea rade si spune ca sunt doar,, prieteni''
Măcar ştii cd înseamnă "curvă''? Revizuieşte-ţi limbajul, domnișoara! Dacă e sociabilă/flirtează nu înseamnă că e cum spui tu.
Incearca sa te apropii mai mult de el daca totusi sunteti impreuna.Cand aveam 6 ani eram cu unul si din prima zi in care am zis ca suntem impreuna ne-am sarutat si impratisat.....nuj.Incearca sa te apropii mai mult
Crede-ma ca stiu ce inseamna! Si ca stiu ce vorbesc! E sociabila? Tu de ai vedea-o ti-ai face cruce! Ea la lectie cand nu-i profesoara, se suie pe banca si danseaza din fund, ( ca in cluburi ), asta la tine e sociabila? Si sa-ti mai spun si ca a vrut sa se sinucida, si s-a taiat cu lama pe mana? Apoi avut probleme din cauza asta la scoala? Sociabila, da?
Din pacate, majoritatea baietilor, pana ajung la maturitate, asta cauta... fete usurele, de distractie si fara dureri de cap. Tu ii poti explica faptul ca te deranjeaza apropierea lor si vezi daca se departeaza de ea. Daca nu... poti lua in calcul o despartire.
Dar nu-ti face griji...ai abia 12 ani. O sa mai ai la despartiri de o sa te doara capul.
beausingurlamasamea întreabă: