| alii98 a întrebat:

Hei TPU,imi place de o fata,si nu stiu daca ii place sau nu de mine,nu vorbim foarte mult si daca vorbim,mai mult vorbesc eu,nu stie ca imi place de ea, sa ii iau ceva de Valentine's Day?

Răspuns Câştigător
| jack115 a răspuns:

Salut, da iai ceva ce iar place, si daca iti place de ea atunci poti recunoaste sentimentele fata de ea. SUCCES.

6 răspunsuri:
| alii98 explică (pentru jack115):

O sa ii iau un ursulet atunci, ca ii plac happy
Mersi happy

| Sebyy220104 a răspuns:

Nu, nu ii place de tine daca i-ar fi plăcut te-ar fi căutat ar fi vorbit cu tine ar fi fost interesată de tine prin urmare nu îmi pare rau de tine caută alta că mai sunt. Bafta

| alii98 explică (pentru Sebyy220104):

Nu stiu ce sa zic,nu e vorbareata ea,plus ca sunt cam cea mai buna optiune(note, purtare, limbaj etc), da nu stiu, sunt ceva intrebari prin care imi pot da seama daca am vreo sansa?

| Sebyy220104 a răspuns (pentru alii98):

Pai na zi la un prieten de al tau sa îți scrie pe Facebook sau wapp sa stau provoace sa o întrebi dacă vrea sa fie cu tine.Tu o întrebi dacă zice nu ii dai ss de la convenție (vezi sa nu te vadă acel mesaj in care îi scrii sa te,, provoace" daca zice da te-ai făcut cu gagica happy

| alii98 explică (pentru Sebyy220104):

A,o metoda buna, nu am cum sa o fac, nu am prietenul ala care nu spune si care nu ii e rusine...

| Sebyy220104 a răspuns (pentru alii98):

Nu ai un prieten bun?