Bună! Ar trebui să te porți perfect normal, să-l saluți cu un bună, dacă te întreabă ceva, îi raspunzi politicos. Ține-te pe poziție și nu ceda; nu-i arăta cât de mult te-a supărat. Într-un final va deschide el subiectul, pentru că va fi curios să știe de ce nu ești afectată pe măsura imaginației lui. Atunci alegi tu ce îi vei spune: 1 adevărul sau 2 te prefaci ca nu stii despre ce vorbește și că nu te interesează. Important este să te menții cool, fără reacționări pripite! :*
fa ce te duce capusorul, dar eu cred ca x adica tipul de care iti place cauta aventuri cand tu cauti o relatietotusi ce varsta ai tu, si respectivu?
Daca ai chef de o prajutura acum de ce sa te abtii, mai bine acum decat mai tarziu. Cand iti e servita pe tava poate ca esti deja mancata!
Cel mai bine ar fi sa nu il bagi in seama!
Daca vrei sa se simta nasol poti sa iti gasesti un baiat cu care sa stai doar o perioada sa il faci gelos!
Dar daca nici una din cele 2 variante de sus nu iti convine ai putea sa ii spui in fata ceea ce simti tu pentru el...sau sa ii spui ca nu simti nimic daca asa e!
Mult noroc!:*
Va multumesc tuturoor, am primit numai sfaturi care imi sunt de ajutor, insa n-am cum sa dau funda tuturor raspunsurilor.merci inca o data!
linarkfts întreabă: