| MichelleC a întrebat:

incep prin a va spune povestea mea, dupa trageti voi concluzia si ma ajutati cum puteti.laughing
Deci acum cam 1 luna am fost la o petrecere pe plaja unde era invitat si tipul de care imi placea de ceva vreme.Cea care a organizat petrecerea este foarte buna prietena cu mine si se intelege bine si cu el, iar ea stiind ca il plac il tot trimitea la mine si chestii, el fiind nerabdator.laughingLa inceput il evitam si el se tot tinea dupa mine, si in final am inceput sa dansam.a incercat de cateva ori sa ma sarute, dar l-am evitat.Pana la urma ne-am sarutat, dupa care am mers si am vazut rasaritul, eu cu prieteni de-ai mei si el cu ai lui, dar noi am stat separat.In urmatoarele zile nu am mai putut sa vorbesc cu el pentru ca nu aveam internet, dar dupa vreo 5 zile am reusit sa vorbim si mi-a spus ca s-a angajat.m-a chemat la el la munca, dar nu aveam timp de nimic, asa ca puteam sa merg doar dupa vreo saptamana.In ziua in care vroiam sa ma duc la el, mi-a spus o prietena ca l-a vazut cand o tinea in brate pe fosta lui prietena, intr-o discoteca laughing..Normal ca m-am enervat, si nu i-am mai spus nimic, dar nici el mie.Iar acum mai e putin si incepe scoala si sigur o sa ne intalnim in autobuz..cum credeti ca ar trebui sa reactionez?

Răspuns Câştigător
| DariaAlina a răspuns:

Bună! Ar trebui să te porți perfect normal, să-l saluți cu un bună, dacă te întreabă ceva, îi raspunzi politicos. Ține-te pe poziție și nu ceda; nu-i arăta cât de mult te-a supărat. Într-un final va deschide el subiectul, pentru că va fi curios să știe de ce nu ești afectată pe măsura imaginației lui. Atunci alegi tu ce îi vei spune: 1 adevărul sau 2 te prefaci ca nu stii despre ce vorbește și că nu te interesează. Important este să te menții cool, fără reacționări pripite! :*

7 răspunsuri:
| bybyshor18 a răspuns:

Sa fii indiferenta... indiferenta este cea mai buna arma :*

| Demonull a răspuns:

laughingfa ce te duce capusorul, dar eu cred ca x adica tipul de care iti place cauta aventuri cand tu cauti o relatietonguetotusi ce varsta ai tu, si respectivu?

| WPP a răspuns:

Daca ai chef de o prajutura acum de ce sa te abtii, mai bine acum decat mai tarziu. Cand iti e servita pe tava poate ca esti deja mancata!

| valentingb a răspuns:

Fii rece.Nu-l lasa sa faca ce vrea cu tine.

| allexxL a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa nu il bagi in seama!
Daca vrei sa se simta nasol poti sa iti gasesti un baiat cu care sa stai doar o perioada sa il faci gelos!
Dar daca nici una din cele 2 variante de sus nu iti convine ai putea sa ii spui in fata ceea ce simti tu pentru el...sau sa ii spui ca nu simti nimic daca asa e!
Mult noroc!:*

| MichelleC explică:

Va multumesc tuturoor, am primit numai sfaturi care imi sunt de ajutor, insa n-am cum sa dau funda tuturor raspunsurilor.merci inca o data!

| MichelleC explică (pentru Demonull):

Eu am 16, el 18.