| Mariaaa14 a întrebat:

Intrebare pentru baieti. Ce preferati : o fata slaba care nu are forme si sani mici sau o fata mai plinuta care are forme si sani mari? P.S: curiozitatea ma omoaralaughing.

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DyNo a răspuns:

Mie personal, nici fetele fara "forme" nu-mi plac, dar nici cele foarte plinute. Sa fie "potrivita". sa aiba "forme", dar mai modeste, intr-un fel sexy, sper ca intelegi.
Pe scurt, sa fie finuta, dar foarte feminina.

| vnvrgvskjdv a răspuns (pentru DyNo):

Ce dragut.Un baiat ce nu vrea o fata cu ditamai bidoanele :*

| Mariaaa14 explică (pentru DyNo):

In sfarsit un baiat care nu vrea o fata cu balcoanele marilaughing.

| HDSeer a răspuns:

Prietena mea nu are sani mari dar are un fund dreagutz.Imi bag eu picioru in sanii mari daca e o curva.
Eu privesc in ochi si in inima.

| TheOnlyOne1 a răspuns:

Prefer o fata cu inima mare si plina la suflet ..formele dispar emotia, feelingul nu se uita chiar daca omul e predispus la amnezie

| WildDream a răspuns (pentru vnvrgvskjdv):

A zis ca nu vrea una foarte plinuta, nu a zis nimic de dimensiunea sanilor...cred ca daca ar fi una slaba si cu sani mari nu s-ar suparahee hee

| WildDream a răspuns (pentru HDSeer):

Frumos spus cu privitul in ochi si in inima happy Ma bucur sa vad ca mai sunt baieti care mai privesc si acolo...

| WildDream a răspuns (pentru TheOnlyOne1):

Frumos raspuns happy

| Nick95 a răspuns:

Eu unul prefer fetele slabe care nu au forme prea generoase si sanii micuti. Depinde de la un barbat la altul...

| vnvrgvskjdv a răspuns (pentru WildDream):

big grin ok

| UnCorpSanatos a răspuns:

Prefer o fata slaba (nu scobitoare) cu care sa ma inteleg bine si sa ma iubeasca decat o sunculoasa care sa manance dublu decat mine sa ii iasa suncile printre pantaloni si tricou.

| lexzor a răspuns:

O fata mai slabuta si cu sani mari. Daca "o iubesti" ca este frumoasa, este admiratie, daca nu sti de ce o iubesti, tocmai atunci este iubire!

Răspuns utilizator avertizat
| Gabriel14vl a răspuns:

Nu cred ca asa voia sa sune intrebarea dar ca sa raspund as spune ca nu prea conteaza pentru mine importanta e personalitatea si felul de a fi al domnisoarei in cauza big grin

| TwiXXXie a răspuns:

Tatele la o fata grasa sunt ca patratelele la un baiat slab, arata bine dar inutile!