Mie personal, nici fetele fara "forme" nu-mi plac, dar nici cele foarte plinute. Sa fie "potrivita". sa aiba "forme", dar mai modeste, intr-un fel sexy, sper ca intelegi.
Pe scurt, sa fie finuta, dar foarte feminina.
Prietena mea nu are sani mari dar are un fund dreagutz.Imi bag eu picioru in sanii mari daca e o curva.
Eu privesc in ochi si in inima.
Prefer o fata cu inima mare si plina la suflet ..formele dispar emotia, feelingul nu se uita chiar daca omul e predispus la amnezie
A zis ca nu vrea una foarte plinuta, nu a zis nimic de dimensiunea sanilor...cred ca daca ar fi una slaba si cu sani mari nu s-ar supara
Eu unul prefer fetele slabe care nu au forme prea generoase si sanii micuti. Depinde de la un barbat la altul...
Prefer o fata slaba (nu scobitoare) cu care sa ma inteleg bine si sa ma iubeasca decat o sunculoasa care sa manance dublu decat mine sa ii iasa suncile printre pantaloni si tricou.
O fata mai slabuta si cu sani mari. Daca "o iubesti" ca este frumoasa, este admiratie, daca nu sti de ce o iubesti, tocmai atunci este iubire!
Nu cred ca asa voia sa sune intrebarea dar ca sa raspund as spune ca nu prea conteaza pentru mine importanta e personalitatea si felul de a fi al domnisoarei in cauza
Tatele la o fata grasa sunt ca patratelele la un baiat slab, arata bine dar inutile!