| Yoyoo300 a întrebat:

Hei TPU, intrebarea mea s-ar putea sa fie cam lunga, dar as aprecia daca ati citi. happy
Deci, anul trecut a venit un baiat in scoala. De cand l-am vazut mi s-a parut superb... Dupa cateva luni am aflat ca puteam sa fim frati vitregi ( mama e divortata si mai demult a fost cu tatal acelui baiat).
Prima noastra discutie dupa ce am aflat asta a fost ceva de gen' : " Sa ma suni cand mai cresti. Ce bine ca nu suntem frati, ca altfel nu puteai sa ma suni."
Apoi, de Revelion s-a imbatat si tot vroia sa ma sarute, bine, si eu voiam dar totusi ma simteam prost. Imi tot spunea ca vrea sa fie cu mine si ca daca ii place de cineva nu spune prietenilor lui iar eu ii tot ziceam ca e beat si ca puteam sa fim frati si el imi tot repeta ca PUTEAM sa fim, nu ca suntem si ca nu e beat deloc. Apoi, dupa cateva ore nici nu ma baga in seama ( probabil isi revenise si isi daduse seama ce a facut ). thinking
Toata saptamana asta am stat cu el, dar mereu ii dadeam bani sa joace la aparate. Alaltaieri s-a purtat atat de dragut cu mine, ca un adevarat frate mai mare... Dar ieri si azi nici nu m-a bagat in seama, desi el ma chema in oras. El a fost 1 an cu o fata, dar multa lume ii zice ca ea statea cu el doar ca sa ii ia apararea si el sufera ca prostul dupa ea dar el refuza sa creada ca ea e in stare de asa ceva. Oricum, ea este o profitoare.
Zilele trecute cineva i-a zis sa fie cu mine si el doar a zambit, dar nu a zis nimic.
Credeti ca sta cu mine doar ca ii dau bani?;| Eu asta cred, desi o parte din mine refuza sa creada asta...
Prietena mea cea mai buna nu prea e buna in a da sfatur, mai rau ma descurajeaza, asa ca am decis sa apelez la voi.
P.S: Stiu ca e aiurea sa imi placa de el, avand in vedere faptul ca puteam sa fim frati dar chiar il iubesc... Cu mine e protector dar cu majoritatea fetelor s-a combonat doar pentru sex. Si il stie aproape tot orasul, deci ar fi aiurea sa ma combin cu el, lumea ar vorbi prea mult iar acesta este un defect de-al meu : imi pasa prea mult de gura lumii...
Multumesc celor care au citit tot.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. M-am gindit ca se poarta frumos cu tine doar pentru bani, inainte de a vedea ca si tu banuiesti asta.
2. La revelion era beat de asta avea curaj.
3. Daca exista posibilitatea sa fiti frati, mai bine stai departe de alte sentimente decit fratia. S-ar putea sa-ti placa de el tocmai ca de un frate si sa nu-ti dai seama.

| Yoyoo300 explică (pentru anonim_4396):

1. Asta imi distruge si mai mult sperantele. -.-"
2. Se spune ca atunci cand esti beat spui adevarul. whistling
3. Nu, imi placea de el de mai mult timp, dar in zilele astea ne-am apropiat mai mult...

| Cristiann25 a răspuns:

NU sunteti frati nici macar vitregi atata timp cat mama ta nu mai e cu tatal lui!
Daca v-ati indragostit unul de altul puteti fii impreuna de ce nu?
Nu trebuie sa te intereseze gura lumii atunci cand esti intr-o relatia pentru ca asta o poate distruge.
Poate el e mai timid si nu are curaj sa te sarute asa ca atunci cand a baut a prins curaj.
Gandeste-te bine ce faci! Te pup!

| 26Geo a răspuns:

Sincer,eu cred ca "fratioru" tau a "poftit" la o bucatica din tine in seara aia.Protector,posibil,ca frate(vitregi sau nu, el asta se considera pentru tine, chiar daca intre voi nu e nici un grad de rudenie), e si normal, asa fac toti fratii cu surioarele mai mici.Cat despre banii de "buzunar", prost obicei il ai si tu si el.Nu-i mai da bani, daca vrei sa il ajuti, cumpara-i ceva, nu alcool sau tigari!
Era sa uit....nu te iubeste ca pe o iubita, sora posibil, c***a doar cand are chef de sex, dar ca sa stai linistita, vorbeste serios cu el si vezi ce zice.Bafta

| mihnea123abc a răspuns:

De ce ii dai bani?

| justHISgirl a răspuns:

Una dintre cele mai importante calitati a unui om in zilele noastre este indiferenta(nu vorbesc de cea fata de familie, prieteni...), pur si simplu nu atrage atentia la ceea ce spun oamenii care nu-ti sunt apropiati.atunci vei vedea ca chiar incepi sa te simti mai bine.cit tine de posibila relatie, incearca sa faci ceea ce simti, ceea ce-ti spune inima.nu cred ca vei gresi.ci dimpotriva, sau vei avea parte de o relatie adevarata,sau vei dobindi o experienta de viata, ceea ce tot are o valoare mare. Tine minte ai o singura viata, pe care trebuie sa o traiesti din plin, asa cum vrei tu, pentru a nu regreta mai tirziu de ceea ce putea fi.Curaj!

| Yoyoo300 explică (pentru Cristiann25):

Sunt sigura ca nu ii e rusine deloc, e genu ala " bad boy" laughing))Si eu te puup.

| Yoyoo300 explică (pentru mihnea123abc):

Se uitw cu niste ochii d-aia de xateluss la mine si imi zambetste + ca nu pot sa il refuz. Pe deasupra asa stau mai.mult cu el... Stiu ca e aiurea dar asta e laughing

| Yoyoo300 explică (pentru 26Geo):

Nu are de ce sa ma considere c***a, nu am facut sex cu el si nici nu o sa fax doar pentru a fi cu el, asta e clar!