1. M-am gindit ca se poarta frumos cu tine doar pentru bani, inainte de a vedea ca si tu banuiesti asta.
2. La revelion era beat de asta avea curaj.
3. Daca exista posibilitatea sa fiti frati, mai bine stai departe de alte sentimente decit fratia. S-ar putea sa-ti placa de el tocmai ca de un frate si sa nu-ti dai seama.
1. Asta imi distruge si mai mult sperantele. -.-"
2. Se spune ca atunci cand esti beat spui adevarul.
3. Nu, imi placea de el de mai mult timp, dar in zilele astea ne-am apropiat mai mult...
NU sunteti frati nici macar vitregi atata timp cat mama ta nu mai e cu tatal lui!
Daca v-ati indragostit unul de altul puteti fii impreuna de ce nu?
Nu trebuie sa te intereseze gura lumii atunci cand esti intr-o relatia pentru ca asta o poate distruge.
Poate el e mai timid si nu are curaj sa te sarute asa ca atunci cand a baut a prins curaj.
Gandeste-te bine ce faci! Te pup!
Sincer,eu cred ca "fratioru" tau a "poftit" la o bucatica din tine in seara aia.Protector,posibil,ca frate(vitregi sau nu, el asta se considera pentru tine, chiar daca intre voi nu e nici un grad de rudenie), e si normal, asa fac toti fratii cu surioarele mai mici.Cat despre banii de "buzunar", prost obicei il ai si tu si el.Nu-i mai da bani, daca vrei sa il ajuti, cumpara-i ceva, nu alcool sau tigari!
Era sa uit....nu te iubeste ca pe o iubita, sora posibil, c***a doar cand are chef de sex, dar ca sa stai linistita, vorbeste serios cu el si vezi ce zice.Bafta
Una dintre cele mai importante calitati a unui om in zilele noastre este indiferenta(nu vorbesc de cea fata de familie, prieteni...), pur si simplu nu atrage atentia la ceea ce spun oamenii care nu-ti sunt apropiati.atunci vei vedea ca chiar incepi sa te simti mai bine.cit tine de posibila relatie, incearca sa faci ceea ce simti, ceea ce-ti spune inima.nu cred ca vei gresi.ci dimpotriva, sau vei avea parte de o relatie adevarata,sau vei dobindi o experienta de viata, ceea ce tot are o valoare mare. Tine minte ai o singura viata, pe care trebuie sa o traiesti din plin, asa cum vrei tu, pentru a nu regreta mai tirziu de ceea ce putea fi.Curaj!
Sunt sigura ca nu ii e rusine deloc, e genu ala " bad boy" ))Si eu te puup.
Se uitw cu niste ochii d-aia de xateluss la mine si imi zambetste + ca nu pot sa il refuz. Pe deasupra asa stau mai.mult cu el... Stiu ca e aiurea dar asta e