| DarcieClaire a întrebat:

Iubitul meu vrea mai mult decat niste simple sărutări. Eu nu sunt pregatita si nici nu vreau sa ma grabesc. Ce sa fac?

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nimic. Adică nimic din ceea ce ar vrea doar el; vorbește-i! Explică-i că nu ești gata. Dacă insistă, înseamnă că nu are alt scop decât să te aibă ca „amantă". Ar fi cazul să-i dai papucii dacă e așa.

| Klandestin a răspuns:

Nimic, sa vorbesti cu el si sa ii spui! Daca te accepta asa bine, daca nu, lasa-l in pace.

| darrio2007 a răspuns:

Spune-i si lui ce ne-ai scris noua aici.Ca nu esti pregatita. Daca nu te accepta asa, e clar ca te vrea doar la pat.Si nu vad de ce sa-ti mai pierzi timpul cu el.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca nu esti pregatita si ca trebuie sa astepte. Daca te iubeste, va astepta, daca nu...nu face asta doar pentru ca il iubesti tu, ca sa nu regreti mai tarziu. Mai intai trebuie sa fii sigura ca sentimentele sunt reciproce.

| KamaSutra a răspuns:

Spune-i ca nu esti pregatita.
Daca nu e de acord, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat si ca tot ce vrea este sa te aduca in pat.

| RAY a răspuns:

La o femeie nu-i spui ca vrei sa o saruti, trebuie sa o faci sasi doresca asta, daca nu simti nimic, nu fa nimic simplu, i spui eu nu sunt jucaria ta, azi sarutari maine sex poimaine pa, nu fi bolovana, folosesti mintea rationala

| Doub a răspuns:

Îi spui.

| Lawliet14 a răspuns:

Nu fa nimic din ce nu vrei si tu! Lasa ca daca te iubeste, asteapta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Si cand i se scoala sa-i dea una peste ea.Pai daca ii zice asta...adio.Ca doar sex vrea individul.Si fetei i-e frica sa nu o paraseasca. Ala nu asteapta pana la 18 ani cel putin.Sau 16 nah, ca acum e alta lume.

| DarcieClaire explică:

Am 17 ani...Nu am de gand sa imi incep viata sexuala decat dupa 18.Am vorbit cu el si totul e bine.

| sagetarius a răspuns:

Ii explici ce simti, ca nu esti inca pregatita si daca chiar te iubeste o sa aiba rabdare