Poti sa te faci ca nu-ti mai pasa de el, tateaza-l strict ca pe un prieten, prefate ca nu l-ai placut niciodata. In cel mai bun caz o sa vada ca nu mai esti interesata de el si o sa vrea sa te cucereasca.
Acordai mai putine atentie, prefate ca nu iti pasa, fa-l putin gelos, atunci iti dai seama daca te place sau nu. daca nu iti lasa nici un semn ca te-ar place lasa-l in pace si mai cautati baieti ca nu e singurul de pe lumea asta
Te vede ca pe o amica dar in sinea lui simte altceva.Nu saruti o fata daca nu iti place sa fim seriosi.Te place dar probabil ca nu poate sa treaca peste conceptia asta de Prieten Bun.Intra tare in el si arata-i ca tu nu il vezi asa.Da-i de inteles ca vrei o Relatie cu el.
Iti spune ca nu te place, dar te saruta. Cum vine asta? Nu prea se leaga. Probabil ca e putin confuz, nu stie ce e in mintea lui, ce vrea de fapt.
Daca se joaca asa cu tine, mai bine incearca sa-l ignori, ca nu o sa ajungi nicaieri.
Fratii se pupa, nu se saruta, asadar nu sunteti ca fratii. Pe tine, momentan, nu te poate "asuta" nimeni, daca tu nu-i spui direct ce "vre" de la el.
Daca chiar vrei sa te placa află ce fel de fete ii plac lui. Prefate neinteresata si incet incet devino fata visurilor lui. Dar cand o sa isi dea seama ca te place nu ceda, fii tare, prefate neinteresata pana cand il faci sa explodeze de nervi, ca sa vada ce ai simtit tu, iar apoi cedeaza putin câte putin.
Cel mai important este sa nu pari disperata si sa nu cedezi prea repede
Nu-l mai baga asa de mult in seama : discutii scurte, fara multe detalii, fii prompta cu el (fara sa ti se inmoaie picioarele in fata lui ). Sunt sigura ca daca nu ii vei mai arata ( si el sa perceapa ) ca e " regele inimii tale " ii va placea de tine, deoarece nu te va mai simtii ca pe un ambalaj de care nu mai are nevoie.
Mult SUCCES! Iti doresc sa fii cu ell!(daca asta doresti si tu )
In primul rand iubeste-te putin pe tine inainte sa pretinzi iubire altora. Adicatelea..baiatu' asta te trateaza ca pe-un burete de sters tabla si tu esti tot acolo, langa el, ca un catelus speriat. Mai da-l in...ciuperci! Baieti mai sunt, n-ai 80 de ani. Sa-l iubesti nu inseamna sa-l lasi sa te calce in picioare. Spune-i ca te-ai plictisit de el si de jocurile astea si incearca sa fii tare, sa ti-l scoti din cap. Fa altceva, iesi cu prietenele, ocupa-ti timpul cu alte lucruri care-ti plac. Pana la urma o sa-l uiti...
Pai mai demult l-am intrebat ce fael de fete il plac. timide, rele, incapatanate.El mi-a spus ca nu ii pasa cum se comporta, doar cum arata
Am incercat sa il uit si nu am reusit si + nu am cum sa il fac gelos..adica el a fost la ziua mea(poveste lunga)asa si eu am baut. si mam sarutat ba o data cu el... ba o data cu altu..si o prietena l-a intrebat ca daca ii convine sa fiee a 3 roata si el a spus menaj a troa.
Pai imi dau si eu seama ca nu stie ce e in mintea lui..asta ziceam si eu nu il inteleg. dar nu am mai iubit pe nimeni asa mult
I-am spus..ca vreau sa fiu cu el..si a spus ca nu vrea sa fie cu mine pentru ca sa nu sufar, mias pus ca se plictiseste repede de fete si ii mai bine asa
Prietenul tau e confuz si zapacit, acorda timp si atentie vezi ce are si daca te iubeste o sa fie cu tine
beausingurlamasamea întreabă: