| Heey a întrebat:

Hei TPUsadMa simt groaznic, asa ca as avea nevoie de ajutorul vostru..Am fost impreuna cu un baiat de mai multe ori, in decusr de 2 ani.dar vara aceasta ne-am apropiat mult mai mult si am fost din nou impreuna..acum cateva zile, a plecat in tabara si am aflat ca s-a combinat cu alta fata..ma simt groaznic.ce ar trebui sa fac,cum ar trebui sa ma comport cu el? P.S.:fata respectiva este din acelasi oras cu noi, deci nu este nici o sansa sa se desparta o data cu incheierea taberei.Va rog ajutati-ma!sadFunditabig grin

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Intai trebuie sa te convingi daca e adevarat si nu cumva e o,, caterinca,, din partea vreunei persoane care ori vrea sa va desparta, ori stie ca esti o fire geloasa.Atunci cand etalezi o,,slabiciune,, fata de altii,mereu se gaseste cineva sa o speculeze, facandu-te sa,, fierbi,,. Dragostea inseamna si incredere, iar cand aceasta are de suferit, cel mai bun e un dialog deschis.Suna-ti prietenul si spune-i deschis ce ai auzit.Nu are sens sa-l judeci pana nu sti daca noua relatie este reala sau o gluma proasta.Relaxeaza-te.

3 răspunsuri:
| forsaken99 a răspuns:

Futei cateva palme! Si nu-i mai da alta sansa nu merita daca s-a combinat cu alta!

| Heey explică (pentru forsaken99):

laughing)).winking

| Adriane a răspuns (pentru forsaken99):

Asa e.