Nu toată lumea are simțul umorului. Este absurd să pretinzi cuiva ceva ce nu îl definește.
Prefer ca un barbat să se comporte natural și nu să încerce să forțeze ceva ce nu funcționează în cazul lui.
Eu cred ca tu te gandesti cam mult la aceasta chestie... nu mai analiza atat
Nu exista un singur tip de fete, unele pot sa se incadreze in ce ai zis, altele nu... altele pot sa vada si sa le placa anumite lucruri la tine fara ca tu sa ai habar de ele. Asa ca nu te stresa prea mult din chestia asta.
Fii pur si simplu tu, adopta o atitudine pozitiva, fii sigur pe tine si totul o sa fie bine.
Da, sunt si persoane care nu considera simtul umorului asa de important, evident. Insa... daca o persoana nu este in stare sa glumeasca sau sa rada, parerea mea este ca poate ar trebui sa gaseasca o persoana asa ca ele.
Rasul este un lucru umitor, caracteristic omului. Nu trebuie sa te schimbi sau o persoana sa se schimbe pentru tine, mai ales la acest aspect al umorului (asta daca nu vorbim de un umor... prostesc, ma refer strict la unul frumos).
Numai bine! ^_^
Cei doi sunt impreuna pentru ca sunt la fel, daca nu ai un simt al umorului cu greu poti sa-l percepi pe al altuia.
Oamenii cauta oameni care li se aseamana. Eu nu cred ca extremele se atrag. O tipa desteapta si amuzanta n-o sa stea cu un morcovit si nici invers invers.
Eu mă consider inteligent: am note de peste 9 la școală, știu să scriu corect și să vorbesc fără dezacorduri, dar purșisimplu nu am capacitățiile de actorie necesare pentru un banc. Cred că această clasificare este greșită, deoarece simțul umorului depinde de mai mulți factori.
" Eu mă consider inteligent: am note de peste 9 la școală, știu să scriu corect și să vorbesc fără dezacorduri"
Si ti se pare wow ca vorbesti fara dezacorduri? Asta nu te face inteligent.
Eu ador simțu umorului la un băiat, mă cucerește în foarte multe cazuri dar nu-mi place neapărat să fiu tachinată, prefer să mă amuz de glumele pe care le face despre lucruri exterioare
Nu conteaza simtul umorului dar e un plus,ceea ce conteaza este aspectul fizic =daca ii place de tine iti o da sansa,nu te place nu iti da nici o sansa sa te cunoasca, poti sa fii clovnul orasului tot degeaba, inteligenta nu atrage, ar insemna ca einstein era gigolo, nici pesonalitatea daca nu sunt insotite de un fizic atragator, nici bani, singurul lucru care conteaza este aspectul fizic
Este fals din mai multe motive. Și Einstein a avut două soții, deci a fost ceva de capul lui.
Mare gigolo ca a avut doua neveste, cu prima in mod platonic, cu a doua de plictiseala
RAY întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: