anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU! Mai există femei care să nu considere simțul umorului crucial pentru un bărbat?
Am citit pe diferite site-uri serioase că ele, fiind fințe emoționale, adoră să fie tachinate, bineînțeles, fără răutate. Deasemenea, am un prieten care aplică acest comportament cu succes.
Chestia este că nu am **** să fac asta cu fetele pe care le plac.
Mă gândesc să abordez o poziție neutră, adică nici să nu le pun pe un piedestal, crezând că îmi fac o favoare că vorbesc cu mine, oferindu-mă să le îndeplinesc toate dorințele, încercând să le anticipez înainte de a deschide gura (cum făceam până acum), dar nici să nu le desconsider.
Înțeleg că din punct de vedere al seducției nu este cea mai bună tehnică, dar credeți că ar putea merge?
Fata să bănuiască faptul că o plac, dar în același timp să nu fie sigură, deoarece nu mă comport ca majoritatea băieților care ar da orice să prindă ocazia pentru a o ajuta?
Sunt fete care s-au îndrăgostit de partener, chiar dacă acesta nu are simțul umorului (asta nu înseamnă că nu știe să aprecieze o glumă, ci doar că el nu este în stare să zică una sau să tachineze) și sunt într-o relație fericită, în care amândoi se simt validați și liberi să se dezvolte intelectual; femei care vorbind cu tipul în cauză, s-au îndrăgostit de inteligența și personalitatea acestuia?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,exista.Alea proaste, care n-au nici ele simt al umorului.
Simtul umorului de calitate e legat de inteligenta.Un prost n-o sa faca niciodata o gluma la care sa rad.

| Ofiintă a răspuns:

Nu toată lumea are simțul umorului. Este absurd să pretinzi cuiva ceva ce nu îl definește.
Prefer ca un barbat să se comporte natural și nu să încerce să forțeze ceva ce nu funcționează în cazul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ofiintă):

Teoretic, poate fi învățat.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu cred ca tu te gandesti cam mult la aceasta chestie... nu mai analiza atat happy
Nu exista un singur tip de fete, unele pot sa se incadreze in ce ai zis, altele nu... altele pot sa vada si sa le placa anumite lucruri la tine fara ca tu sa ai habar de ele. Asa ca nu te stresa prea mult din chestia asta.

Fii pur si simplu tu, adopta o atitudine pozitiva, fii sigur pe tine si totul o sa fie bine.

Da, sunt si persoane care nu considera simtul umorului asa de important, evident. Insa... daca o persoana nu este in stare sa glumeasca sau sa rada, parerea mea este ca poate ar trebui sa gaseasca o persoana asa ca ele.

Rasul este un lucru umitor, caracteristic omului. Nu trebuie sa te schimbi sau o persoana sa se schimbe pentru tine, mai ales la acest aspect al umorului (asta daca nu vorbim de un umor... prostesc, ma refer strict la unul frumos).

Numai bine! ^_^

| Berlinu a răspuns:

Cei doi sunt impreuna pentru ca sunt la fel, daca nu ai un simt al umorului cu greu poti sa-l percepi pe al altuia.
Oamenii cauta oameni care li se aseamana. Eu nu cred ca extremele se atrag. O tipa desteapta si amuzanta n-o sa stea cu un morcovit si nici invers invers.

| Ofiintă a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă îndoiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Eu mă consider inteligent: am note de peste 9 la școală, știu să scriu corect și să vorbesc fără dezacorduri, dar purșisimplu nu am capacitățiile de actorie necesare pentru un banc. Cred că această clasificare este greșită, deoarece simțul umorului depinde de mai mulți factori.

anonim_4396

" Eu mă consider inteligent: am note de peste 9 la școală, știu să scriu corect și să vorbesc fără dezacorduri"
rolling on the floor
Si ti se pare wow ca vorbesti fara dezacorduri? Asta nu te face inteligent.

| Adry05 a răspuns:

Eu ador simțu umorului la un băiat, mă cucerește în foarte multe cazuri dar nu-mi place neapărat să fiu tachinată, prefer să mă amuz de glumele pe care le face despre lucruri exterioare

anonim_4396

Atunci ce te face așa? Ce este inteligența?

| RAY a răspuns:

Nu conteaza simtul umorului dar e un plus,ceea ce conteaza este aspectul fizic =daca ii place de tine iti o da sansa,nu te place nu iti da nici o sansa sa te cunoasca, poti sa fii clovnul orasului tot degeaba, inteligenta nu atrage, ar insemna ca einstein era gigolo, nici pesonalitatea daca nu sunt insotite de un fizic atragator, nici bani, singurul lucru care conteaza este aspectul fizic

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Este fals din mai multe motive. Și Einstein a avut două soții, deci a fost ceva de capul lui.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Mare gigolo ca a avut doua neveste, cu prima in mod platonic, cu a doua de plictiseala

Întrebări similare