| GabytzaPapusika a întrebat:

Hei TPU, Nu mi-a venit ciclu de 2 luni si app nu am facut nimic... numai asa nu mi-a venit si acum ma intreb ce mi se intampla daca stiti sa imi dati un sfat va rog spuneti-mi :*

Răspuns Câştigător
| CookieMonsterRawr a răspuns:

Oh, nu iti face grijihee hee. Probabil inca nu ti s-a reglat ciclul. Si eu prin primul an stiu ca am stat vreo 4 luni fara sa imi vina pana cand mama m-a dus la ginecolog, iar acolo mi s-a explicat foarte bine ce se intampla, si am primit niste pastilute, iar dupa mi-a venit normal si de atunci n-am mai avut probleme. Sfatul meu e sa ii spui mamei tale ce s-a intamplat si sa o rogi sa te duca la ginecolog. Normal, cand spui cuvantul ginecolog iti trece prin cap scaunul ala unde trebuie sa te dezbraci si ginecologul sa te controleze. nici sa nu te gandesti la asta si sa nu-ti fie frica laughing. O iei pe mama ta de manuta si mergeti la ginecolog, ii explicati situatia, iar el te va pune pe o masuta si te va pune sa iti tragi putin pantalonii jos. [ nu asa de mult incat sa ti se vada alt ceva] si o sa te unga cu un fel de crema, iar apoi de da acolo cu un fel de bila [ ca un deodorant din ala cu bila mai mare laughing] si apoi daca nu ai nici o problema iti va da niste pastile. nu te speria si mergi la ginecolog. Nu e nimic grav la problem ta, dar totusi ciclul trebuie reglat. Funda?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ti-ai inceput viata sexuala este normal sa nu iti vina tot timpul sau sa iti vina pe dati diferite.
Intra pe www.noifetele.ro.
Se regleaza dupa 2 ani de cand ti-a venit prima data.

| PsyhoWoman a răspuns:

Nu stiu exact ce este cu tine dar am avut o persoana apropiata cu aceasta problema trebuie sa mergi de urgenta la ginecolog... ea avea ceva destul de grav. sper ca tu sa fi ok, dar iti recomand ginecologul de urgenta!:* bafta

| h3r a răspuns:

Buna. Nu-ti face griji, toate trecem prin asa ceva la inceputul pubertatii. E ceva normal sa-ti intarzie, pana ti se regleaza. Nu-ti face griji, iti va veni curand de te vei satura de el laughing.
Numai bine si ai grija de tine! :*

| GabytzaPapusika explică (pentru h3r):

La mine nu e la inceput. pentru am ciclu de 2 ani happy si acum s-a oprit asa dintr'o data happy

| h3r a răspuns (pentru GabytzaPapusika):

Nu conteaza, daca organismul tau nu e suficient de dezvoltat, ciclu nu e reglat inca. Mai asteapta putin, iar daca vezi ca nu vine te duci direct la medic si daca nu, te va trimite la ginecolog. Vorbeste si cu mama ta. Ai grija de tine!

Am vb deja cu mama si a spus ca daca nu imi vine peste o luan mergem direct la ginecolog mersii love struck oricum love struck

Am vb cu mama si a spus ca daca intr-o luna nu vine mergem la ginecolog direct happy mersii oricum love struck

| h3r a răspuns (pentru GabytzaPapusika):

Pentru putin.
Ai grija de tine!

| Caitlin1426 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am aceeași problema și au trecut 3 ani de când mi-a venit prima data!