anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, nu stiu ce sa mai fac. Prietenul meu e foarte gelos,se supara chiar si cand vorbesc cu un baiat despre o tampenie,chiar daca nu ma dau la el,sau invers. Nu stiu cum sa il fac sa aiba incredere in mine,sa inteleaga ca doar la el tin,si ca nu ma intereseaza de ceilalti. Problema e ca inainte am gresit ,l-am mintit ca nu vorbeam cu alti baieti,cand am facut-o,si el m-a iertat. Acum cand chiar sunt sincera cu el,si nu as face nimic rau,nu ma crede.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Asculta la mine ca Facebook-ul distruge relatii.Acum vreo 1 an jumate cand eram cu o fosta prietena la care tineam foarte tare am cazut de comun acord ca sa renuntam amandoi la cateva lucruri care ne deranjau.Eu i-am zis la facebook si baieti iar ea la fete si nu mai stiu ce.Si dupa cateva luni am prins-o ca m-a mintit si am lasat-o pentru ca vedeam mereu like like like de la nu stiu cati baieti si aveam o gelozie mare...Il inteleg pe baiat si pot spune ca e greu de convins.Cel mai bine faci cum am zis mai sus(sa vorbiti ce va convine si ce nu si la ce sa renuntati, ca daca nu lasati de la voi atuncea se duce totul de rapa) si sa vezi daca e de acord.E dificil crede-ma dar daca nu sunteti dispusi sa lasati de la voi atuncea se va duce relatia si cred ca nici unul nu va doriti asta.Succes.

5 răspunsuri:
| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Dacă ai o relaţie simplă fără certuri. fără infidelităţi parcă e plictisoare.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Asa eram si eu.Nu prea ai cum sa-l schimbi, e din caracter chestia aceasta.Cel mai bine ar fi sa lasi vorbitul cu baietii sau daca nu vrei, sa il parasesti.

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Pai da, pana acum nu am facut asta.Dar azi am pus o poza, care era doar intre mine si 2 prietene,si s-au bagat si baietii in conversatie. Dar el cand ma intreaba ce fac pe facebook,cu cine vorbesc,eu ii zic ca nu vorbesc cu nimeni, el pur si simplu nu ma crede, ma face mincinoasa. Si nu stiu cum sa fac sa ma creada.

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Mersi mult de tot :*

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Djlsghtnquuw):

Cu placere.Gandeste-te bine la ce ti-am zis si nu uita sa vorbesti cu el.Comunicarea e esentiala in orice relatie.Nu te teme sa-i spui totul direct ca mai rau faci daca ocolesti ideea.Succes si sa te tina relatiahappy