Si de ce iti doresti asta? Sa stai nu stiu cate zile,cu absorbantele dupa tine,iar vara sa nu poti sa mergi la strand ca esti la rosu?
Hmm,mie nu imi place cand sunt...te simti foarte nasol,nu poti face mai nimic,pentru ca ai dureri de burta si de spate,iar inainte sa iti vina,nu o sa fii in largul tau,adica o sa ai dureri de burta,sanii sunt ff tari, capul te doare(astea sunt simptomele pe care le am eu inainte sa imi vina)si e posibil sa nu fii norocoasa, sa te tina 3 zile, si sa fii ca mine cu 8-9 zile.
E rau sa te tina atatea zile, crede.ma,m ai bine fara menstruatie,sa te simti in largul tau,te asigur ca atunci cand iti va veni,din primele zile o sa vezi ca o sa imi dai dreptate.
Dar, uite poarta in geanta, un absorbant pentru ca nu stii cand iti vine.Sa nu te patezi sau asa.
DAR asa din curiozitate.cati ani ai?
Eu am menstruatie de la 11 ani , si acum am 14
Aaa deci ti-a venit .
Scuze, pai sunt niste vitamine prin farmacii, dar crede-ma ccaa nu iti vine o luna,dar cealalta e greu ff greu,iti vine mult mai mult.
Si ca sa iti vina mai repede,ceva natural: ridica greutati, alearga, bea vin rosu, fa baie in apa rece.
Fata nu dispera.Stii ce naspa e cand esti pe stop, te doare burta, e nasol rau de tot si tu vrei sa-ti vina mai repede? Bucura-te cat mai poti
Bai da sunteti fenomenali A spus fata ca ARE ciclu, dar vrea sa mearga in vacantaaaa si ce poate lua sa ii vina acum nu cand e la apa. Nici sa citi nu sunteti mai in stare si va luati de scrisul ei Ce rost are sa scrie corect daca voi intelegeti ce vreti? Eu zic sa nu iei nici o pastila sau sa faci alte chestii. Cel mai bine sa lasi sa vina cand trebuie, si daca iti vine cand esti in vacanta sa iti pus un tampon mai gros, si sa nu stai foarte mult in apa, sa iesi sa til tot schimbi. Apropo, cand esti in apa poate ca ti se opreste sangerarea, dar baile prelungite provoaca hemoragie, si e destul de rau
Nu ai cum sa-ti vina repede. Nu e posibil. Sau poate e. Te duci la farmacie si iei niste pastile sa-ti vina mai repede, dar nu e indicat. El vine la momentul potrivit.
Heii...
Nu ai cum, poti doar sa il intarzii dar sa faci sa-ti vina mai repede nu se poate.
Daca vrei sa-l intarzii 3 4 zile iei niste vitamina K si gata.
Bafta!
Pa, pa^^
Nu se poate asa ceva.Menstruatia apare atunci cand corpul tau decide ca trebuie sa fii activa din punct de vedere sexual.
Hei :*.Asa eram si eu ca tine.Anul asta prin iarna mi-a venit (am 15 ani).Imi amintesc ca-mi doream asa de tare sa-mi vina ciclul ca sa-mi creasca sanii. Dupa ce mi-a venit mi s-a parut ceva care nu-i asa de fenomenal cum credeam. Este naspa.Cand mai aud prietenelor mele ca nu le-a venit in luna x ma gandesc CE NOROCOASE SUNTETI! Nu-ti recomand sa-ti doresti.O sa-ti vina si ai sa te saturi de el.Decat sa fii suparata ca toti prietenii tai merg la piscina si tu stai in casa pentru ca esti pe stop. sa te doara burta...sa fii intr-o dispozitie de ***. si sa patezi cearsaful sau pantalonii de pijama si sa ai grija mereu sa nu te patezi.
Asteapta.O sa vina si timpul tau. Si cand o sa vina, o sa-ti doresti sa nu fi venit
Nu este nici o modalitate.
Menstruatia este un proces natural si nu il poti grabi sau incetini cu nimic.
Te sfatuiesc sa nu disperi, pentru ca atunci cand iti va veni, va trebui sa suporti niste dureri si sa te chinui oarecum cu folosirea tampoanelor.
Plus ca, atunci cand esti pe stop, esti privilegiata de la anumite activitati.
Asa ca bucura-te acum, cand poti sa faci orice oricand.
Cand iti va veni, o sa-ti vina si asta este!
Sper ca te-am ajutat
take care
Ciclul menstrual este dictat de organism. Sistemul hormonal este prea sensibil pentru a ne bate joc de el.
Nu mai incerca sa gasesti astfel de informatii pe net. Este posibil sa gasesti pe cineva care sa iti faca un "pustiu de bine" si apoi sa regreti foarte mult timp. Nu toti de pe net au retineri ... "fa asa, draga, ca si eu am facut asa ..." si apoi incepi sa intrebi "ce pot sa fac sa scap de belea"
Cati copii pe TPU:O:O:O. fata aia are 11, cealalta 14. frateeee.
in fine. poti sa iei vitamina ca, adrenostazin, anticonceptionale slabe. sunt multe solutii dar nu merita sa faci asta doar pentru ca vrei sa intri in apa exact in ziua cand iti vine pentru ca dupa aceea s-ar putea sa il dereglezi si sa iti faci mai multe probleme. de ce sa te legi la cap daca nu te doare? eu de o groaza de timp incerc sa il stabilizez si nu prea merge decat in perioada in care iau pastile apoi iar vine dupa cum are el chef deci e o chestie serioasa in care nu trebuie sa te bagi tu. poate o sa ai ocazia sa mergi la apa si alta data sau poate amani sau mergi mai devreme pana sa iti vina.
Foarte naspa situatia ta. Si mie mi s-a intamplat sa imi vina exact cand nu trebuia(era normal sa imi vina dar eu nu vroiam atunci, vroiam sa grabesc sau sa il incetinesc). Nu stiu ce sfat sa iti dau... Daca as fi in locul tau nu as deregla menstruatia deoarece iti va fi greu pentru urmatoarele luni, ti se deregleaza si ar fi o catastrofa. Dar totusi fara sa o dereglezi si sa te bucuri de apa poti sa folosesti O.B.(tampon intern) si sa iei Nurofen ca sa iti treaca durerile de burta si cap. Daca faci cum ti-am zis iti garantez ca te vei simti super. Alegerea e a ta!
Ceea ce nu intelegeti voi este faptul ca fata a intrebat ce sa faca sa ii vina ciclul mai repede. Poate ca vrea sa plece undeva. poate... Nu ca vrea sa ii vina =]]
Si eu ma voi duce la mare... si sunt .
accept situatia.
Nu ai ce sa faci. Trebuie sa astepti pana cam se intampla.
Sa stii ca nu e chiar o bucurie sa iti vina ciclu.
Funda te rog!
De toate aceste schimbari fiziologice raspunde corpul tau. In acelasi timp, are un rol important si clima. Daca in zona in care traiesti (adica nord/sud) este cald atunci o sa-ti vina la o varsta mai frageda, undeva la 9-12 ani, daca mai la nord, atunci mai tarziu pe la 13-16 ani. nu am zis concret dor am aproximat. Sper ca te-am ajutat,. Si daca tot doresti sa-ti vina ciclul du-te in India sau la sudul Africii, acolo fetele sunt deja femei bine dezvoltate la 12 ani.
Acel medicament se numeste "Timp".
O sa iti vine o data. Stai linistita, sa stii ca nu ai nicio senzatie placuta cand iti vine ciclul.
Sper ca ai inteles.
Numai bine!
Sa stii ca nu este nici o problema daca, aunci cand ai ciclu intri in apa.
Eu am patit asa cand am mers in tabara, insa pe slip am pus un protej-slip si am intrat in apa fara OB, fiindca atunci cand esti in apa sangerarea se opreste.
Stai cu picioarele in apa rece...asta ar putea sa-ti dauneze. Sau ia niste medicamente puternice sa-ti intarzie.
Ce tot intrebati cati ani are? Doar a zis ca are 15... Si in plus, i-a venit! Si nu e chiar atat de rau. Depinde de la pers la pers. Eu nu am nicio durere, am putine zile si curge putin. Nu m-am patat niciodata f tare, si folosind un tampon am intrat oricand in apa.